Heembouw

Heembouw
De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen

Tel.: 071-3320050
E-mail:
Web: http://www.heembouw.nl

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Plekken waar mensen willen wonen; plekken waar mensen graag werken en die inspireren tot succesvol ondernemen. Dat is onze drijfveer, daar komen wij ’s ochtends ons bed voor uit. Door steeds te verbeteren en open te staan voor innovaties, kunnen we onze klanten blijven verrassen met onze toegevoegde waarde.

In onze bedrijfsvoering staat de eindgebruiker centraal. We richten ons op de clusters wonen en werken en daarbinnen op drie klantgroepen: bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Onze focus op klantgroepen zorgt ervoor dat we onze klanten beter kunnen begrijpen en beter van dienst kunnen zijn. Met als resultaat meer toegevoegde waarde, een goed lopend proces, weinig verspilling en een beter product. De collega's die werken op onze locaties in Roelofarendsveen en Breda richten zich specifiek op de klantgroep bedrijfsruimten. In Roelofarendsveen is ook Heembouw Wonen gevestigd, dat zich 100% op wonen richt. Heembouw Rotterdam richt zich vooral op kantoren. Voor alle nieuwbouw en renovatie huisvestingsvraagstukken kunnen onze klanten bij ons terecht.

Hoge klanttevredenheid

We streven ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en ze positief te verrassen. Met de NPS (net promoter score) meten we of en in hoeverre we daarin slagen. We zijn trots op onze NPS van +68 (score 2018) en algemene klanttevredenheid van 8,3. De reacties van onze klanten geven ons waardevolle informatie en zijn een extra motivatie om ons verder te verbeteren. Heembouw is in Nederland het eerste bouwbedrijf dat de meningen en reviews van haar klanten op open en transparante wijze via het platform tevreden.nl deelt.

Financieel gezond

Resultaat van deze klantfocus is een financieel gezonde organisatie, met een omzet van 181 miljoen (2018), een solvabiliteit van 43%  en een solide vermogenspositie, met een Dun & Bradstreet rating 1, voor hoogste kredietwaardigheidsklasse en minimaal risico op faillissement. Heembouw heeft een sterk klantgericht personeelsbestand, waarin volop wordt gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe tools en mogelijkheden ten behoeve van onze klantgroepen. We zijn een organisatie met een krachtige bedrijfscultuur, waarin we samenwerken aan ons gezamenlijke doel: Het creëren van plekken waar mensen willen zijn.