B&S Taxaties

B&S Taxaties
Apollolaan 171
1077 AS Amsterdam

Meent 3c
3011 JA Rotterdam

Tel.: 06 232 18 727
E-mail:
Web: http://www.bstaxaties.nl

B&S Taxaties is een onafhankelijk taxatiebureau dat zich voornamelijk bezigheid met waarderingen van diverse soorten vastgoed behoudens particuliere woningen. Dit kunnen zijn commerciële ruimten zoals kantoren en bedrijfshallen, maar ook winkels en winkelcentra en woningcomplexen voor woningcorporaties (volgens handboek). Maar ook grondwaardebepaling en onteigeningstaxaties behoren tot de expertise van B&S taxaties.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk banken, woningcorporates, gemeenten en andere overheidsinstellingen.
Ook verlenen wij diensten aan de makelaarskantoren die zich voornamelijk bezighouden op het gebied van particuliere woningen en geen zin of tijd hebben om zich incidenteel met commercieel vastgoed bezig te houden. Omdat B&S taxaties zich onthoudt van makelaarsactiviteiten, kunnen hier dan ook geen conflicterende belangen of bedreigingen voor het makelaarskantoor optreden. Dit biedt overigens ook een goede oplossing voor het vraagstuk van scheiding makelaar/taxateur.

B&S taxaties is aangesloten bij het NRVT, NVM en VastgoedCert. Voorts worden de taxaties uitgevoerd conform de RICS standaarden en de standaarden conform de IVS regeling.

Partners in B&S Taxaties zijn Jos Bontenbal MRICS RT/RMT en Wim Smeijers RT/RMT.
Beide taxateurs hebben ruim 30 jaar ervaring in het vastgoed en opereren zowel regionaal als landelijk.

Wij zijn u graag van dienst.

Wim Smeijers, 0622666389
Jos Bontenbal, 0623218727