Corporate Housing Factory

Corporate Housing Factory
Claude Debussylaan 235
1082 MC Amsterdam

Tel.: +31 (0)20 723 3490
E-mail:
Web: http://www.corporatehousingfactory.nl

Corporate Housing Factory is één van de grootste aanbieders van Serviced Apartments in Nederland en een van de weinigen die uitsluitend zakelijke klanten bedient. Wij geloven in het creëren van een echt thuisgevoel. Ons concept biedt de moderne zakenreiziger een aangenaam thuis in combinatie met de service en het comfort van een luxe hotel.

Onze Serviced Apartments zijn centraal gelegen en comfortabele appartementen die beschikbaar zijn voor korte tot middellange termijn (maximaal een jaar). De stijlvolle woningen zijn specifiek gericht op gasten die slechts met een koffer Nederland arriveren. Zo zijn de appartementen altijd volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken en services zoals een volledig ingerichte keuken, high-speed Internet en wekelijkse schoonmaak.

Momenteel vind je onze appartementen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven maar wij zijn voortdurend opzoek naar nieuwe gebouwen en mogelijkheden om ons portfolio uit te breiden.

Zo bieden wij vastgoed-eigenaren met meerdere appartementen (bij voorkeur geclusterd in één gebouw) een kans om deze appartementen aan Corporate Housing Factory te verhuren voor een vaste lange periode. Waarbij zij de eigenaar van de appartementen blijven maar Corporate Housing Factory de verhuur overneemt, het inrichten van de appartementen en het onderhoud en de check-ins en check-outs van bewoners. Middels een master lease contract bieden wij dus 100% bezetting zonder mutatie leegstand voor een periode van bijvoorbeeld 10 jaar. Daarmee nemen wij het werk en eventuele risico’s en zorgen bij de eigenaar weg!

Meer weten? klik hier!