19 sep 09:30 uur

Young Professional Program

n.t.b.

Wat kunt u verwachten?

Op donderdag 19 september start het Young Professional Program: een uniek programma voor jonge vastgoedprofessionals die sinds kort werkzaam zijn in de vastgoedsector.

Inhoud
Het Young Professional Program is een kort en krachtig programma gericht op de benodigde basiselementen die de jonge vastgoedprofessional nodig heeft in zijn/haar eerste carrière stappen. De opleiding gaat in op de trends en ontwikkelingen die de vastgoedmarkt beïnvloeden zoals circulariteit, duurzaamheid en Proptech. Daarnaast krijgen financiële en juridisch en procedurele aspecten ruim de aandacht. Het vastgoedrekenen (BAR/NAR/DCF) mag natuurlijk in de basis niet ontbreken. Overigens wordt niet alleen de harde kant van vastgoed belicht, zoals bouw, techniek, en vastgoedrekenen, maar ook de zachte kant zoals klantbeleving, serviceconcepten en de psychologie van de klant.’’


Programma
Dag 1: donderdag 19 september - Ontwikkeling & Trends in Vastgoed
Dag 2: donderdag 26 september - Financiële Aspecten Waardering & Vastgoedrekenen (BAR, NAR, DCF)
Dag 3: donderdag 03 oktober - Juridische Aspecten Privaatrecht en Publiekrecht
Dag 4: donderdag 10 oktober - Verdieping Actuele Thema's Circulariteit & Duurzaamheid / Proptech


Docent
Het programma is ontwikkeld door KPE Groep in samenwerking met Mariëlle Wieman, voormalig directeur van NEVAP (innovatieplatform in de vastgoedsector) en auteur van onder andere de studieboeken ‘Handboek Vastgoedmanagement’ en ‘Vastgoedexploitatie’. Mariëlle is als één van de docenten verbonden aan het programma.


Leerdoelen
Het doel is dat de young professionals proactief met deze nieuwste inzichten aan de slag kunnen gaan. Met dit praktijkgerichte programma krijgt de Young Professional de basis mee voor een “next level”.
 

Voor wie?
Afgestudeerden aan hogescholen en universiteiten met beperkte werkervaring in de vastgoedsector.
 

Toelatingseisen
De deelnemer moet werkzaam zijn in de vastgoedsector, bijvoorbeeld bij een projectontwikkelaar, vastgoedadviseur, planeconoom, taxateur, makelaar of bedrijven / organisaties die bij beleggers, gemeenten, corporaties, ontwerpbureaus of adviesbureaus bij het vastgoedproces betrokken is.
 

STUDIEBELASTING
24 uur, verdeeld over vier dagen.


KOSTEN
€ 2.850,00 excl. btw


LOCATIE
De trainingsdagen vinden plaats op locaties die duurzaam, vernieuwend en inspirerend zijn. Het zijn zeker geen standaard lesdagen, maar echte belevingen met interessante rondleidingen door de betreffende panden.
 

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens, curriculum vitae en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Young Professional Program 2019". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.

 

Locatie

n.t.b.

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Young Professional Program:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09