N.T.B.

Basisopleiding Vastgoeddeskundige

n.t.b.

Wat kunt u verwachten?

LOOPBAAN IN VASTGOED

Wanneer je een loopbaan in de vastgoedsector nastreeft, bijvoorbeeld als ontwikkelaar, (kandidaat)makelaar, taxateur of medewerker van een woningcorporatie, beheerder of belegger, vormt deze opleiding de basis waarin de fundamentele theorie aan bod komt voor het behalen van het basisdiploma van SVMNIVO.
Naast voldoende basiskennis, worden de vaardigheden en houding van iemand die werkzaam is in de vastgoedsector steeds belangrijker. In deze opleiding wordt dan ook tevens aandacht besteed aan praktische vaardigheden en communicatie.

Uitgangspunten:

  • De beroepspraktijk staat centraal;
  • Het onderwijs is gericht op het ontwikkelen van kennis;
  • Er wordt gewerkt met een combinatie van klassikaal onderwijs, een digitaal leerplatform en digitale memotrainers;
  • Door de flexibele opzet van de opleiding, kunt u in uw eigen tempo studeren; dit betekent een grote mate van zelfstandigheid;
  • U kunt zich ook inschrijven voor een afzonderlijke module, u kunt daarmee uw eigen tempo bepalen;
  • De duur van de totale opleiding is dus flexibel, maar alle modules samen kunnen binnen 12 maanden worden doorlopen - met 1 x per maand een ‘terugkom-bijeenkomst’; mits u alle literatuur tijdig bestudeert, en alle vragen voorafgaand aan de bijeenkomst maakt;
  • U wordt proactief begeleid door een persoonlijke studiebegeleider;
  • Inhoudelijk wordt u via het platform begeleid door de vakdocent die ook de bijeenkomsten verzorgt.

OPZET
De opleiding kent een flexibele opzet. Dit betekent dat u elke module apart kunt doorlopen en uw eigen volgorde kunt bepalen.
Bij de aankoop van een module heeft u naast de kick off en de examentraining recht op het volgen van één of meerdere inhoudelijke bijeenkomsten. Elke inhoudelijke bijeenkomst kent een duur van zes uur. Per module verschilt het aantal beschikbare bijeenkomsten:
- Module Privaatrecht: 2 bijeenkomsten
- Module Publiekrecht: 2 bijeenkomsten
- Module Bouwkunde: 3 bijeenkomsten
- Module Vastgoedeconomie: 1 bijeenkomst
- Module Financiën en Fiscaliteiten: 2 bijeenkomsten

Wanneer u alle vijf de modules doorloopt, volgt u in totaal 11 bijeenkomsten (excl. kick off en incl. examentraining). Er vindt minimaal één keer per kwartaal een bijeenkomst plaats in relatie tot het thema van een module. Dit betekent dan ook dat u in één jaar meerdere mogelijkheden heeft om de bijeenkomsten te volgen.

Op het digitaal leerplatform kunt u terecht voor opdrachten, achtergrondinformatie, het bijhouden van een persoonlijk portfolio, het instellen van de memotrainers en communicatie met medestudenten, vakdocenten en uw persoonlijke studiebegeleider. Uw persoonlijke studiebegeleider begeleidt u tijdens het traject en kijkt bijvoorbeeld samen met u of u klaar bent om het examen te gaan maken.

INVESTERING
Om de flexibiliteit van de opleiding te waarborgen kunt u zich per module aanmelden. Ook betaling is per module. Hieronder volgt het overzicht van de investering:

De prijs per module:
- Bouwkunde € 749,-*
- Financiën & Fiscaliteiten € 549,-*
- Privaatrecht € 549,-*
- Publiekrecht € 549,-*
- Vastgoedeconomie € 549,-*

*De weergegeven investering is per module. Dit bedrag is inclusief kick off, examentraining, digitaal leerplatform en begeleiding studiebegeleider. Het bedrag is exclusief btw, examens, die u zelf aanvraagt bij SVMNIVO, en verplichte literatuur die u zelf bestelt. De kosten van de verplichte literatuur voor de hele opleiding betreffen circa € 450,- (inclusief btw).
 

Aanmelden?

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Basisopleiding Vastgoeddeskundige".  Het is ook mogelijk om zich in te schrijven per module, geef dan in uw mail aan welke modules u wenst te volgen.
Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van KPE Morel en zal er contact met u worden opgenomen om de modules te plannen.

Locatie

n.t.b.

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Basisopleiding Vastgoeddeskundige:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09