6 dec 09:30 uur

Masterclass Oude Meesters: zorg voor cultureel erfgoed & monumenten

n.t.b.

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'Oude meesters; zorg voor cultureel erfgoed & monumenten' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Deze masterclass is een interessante praktijkdag op locatie waarbij wordt ingezoomd op alle aspecten rondom monumenten, de daarbij horende bouw- en fiscale regels, regionale vorderingen, fiscaliteit, waardering en de bouwkundige staat.

Programma
Vrijdag 6 december van 9.30 tot 16.00 uur. Lunch is inbegrepen.

Docent
Joël Scherrenberg (MBA, MRICS, REV) komt uit de vastgoedsector en is actief met zowel de theorie als in de praktijk. Binnen KPE Morel Vastgoed is hij verantwoordelijk voor de vastgoedopleidingen om deze aan te laten blijven sluiten op de ontwikkelingen in de praktijk. Daarnaast is hij actief als taxateur van voornamelijk publiek vastgoed door heel Nederland. Via verschillende nevenfuncties draagt hij een steentje bij aan de ontwikkelingen binnen de vastgoedsector.

Leerdoelen
Na afloop van deze training bent u nog beter in staat om een goede inschatting te maken van de kansen en risico’s rondom (de staat van) monumenten in relatie tot de huidige wetgeving op dit gebied. Tevens krijgt u inzicht in de laatste jurisprudentie op dit gebied.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders en managers die op zoek zijn naar meer verdieping binnen hun vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten
De masterclass ‘Oude meesters: zorg voor cultureel erfgoed & monumenten’ levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
VastgoedCert Wonen, LV en BV
NRVT Wonen, LV, BV & GZV
RICS

KOSTEN
Deze masterclass bedraagt €499 excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
Wordt op een later moment bekend gemaakt.

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass oude meesters 6 december". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.

Locatie

n.t.b.

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass Oude Meesters: zorg voor cultureel erfgoed & monumenten :

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09