28 nov 13:30 uur

Masterclass GREX: gebiedsontwikkeling en grondexploitatie

Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'GREX: Gebiedsontwikkeling en Grondexploitatie' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Deze masterclass gaat in op alle aspecten die bij een grondexploitatie komen kijken, om daarmee tot een juiste waardering en beoordeling te komen. Daarbij komt uiteraard ook het wettelijk kader aan bod. Tijdens de dag gaat u aan de slag met een actuele casus en maakt u een opzet voor een GREX.

Programma
Donderdag 28 november van 13.30 tot 20.00 uur. Diner is inbegrepen.

Docent
Jim is opgeleid als ingenieur aan de TU Eindhoven en heeft vervolgens de postdoctorale opleiding ADMS afgerond. Tevens heeft hij rechten gestudeerd aan de UvT. Dit komt in zijn projecten goed van pas. De mix van techniek, financiën, juridische aspecten en duurzaamheid vormt vandaag de dag nog steeds de ‘groene’ draad in zijn projecten.

Leerdoelen
Na afloop van deze training bent u nog beter in staat om een goede inschatting te maken van de kansen en risico’s rondom grondexploitaties en waarderingen in relatie tot de huidige wetgeving op dit gebied. Tevens krijgt u inzicht in de laatste jurisprudentie op dit gebied.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders en managers die op zoek zijn naar meer verdieping binnen hun vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten
De masterclass ‘GREX: gebiedsontwikkeling en grondexploitatie’ levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
NRVT BV & GZV
RICS

KOSTEN
De kosten voor deze masterclass bedragen € 499,- excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA Vught

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass GREX 28 november". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.

Locatie

Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass GREX: gebiedsontwikkeling en grondexploitatie:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09