22 nov 09:30 uur

Masterclass Waardering Vastgoed Woningcorporaties volgens Handboek Marktwaardering

KPE-Morel, Loosbroekseweg 68, Nistelrode

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'Waardering vastgoed woningcorporaties volgens handboek' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Sinds enkele jaren zijn corporaties verplicht om hun vastgoed periodiek te laten waarderen. Inmiddels is een nieuwe versie van het Handboek Marktwaardering voor corporaties verschenen. Deze ministeriële richtlijn geeft een dwingend kader voor de taxaties. Tijdens deze masterclass wordt ingegaan op de bijzonderheden uit de laatste versie van het Handboek Marktwaardering. De masterclass wordt afgesloten met een interessante praktijkcasus waarbij u een daadwerkelijke waardering gaat uitvoeren.

Programma
Vrijdag 22 november van 9.30 tot 16.00 uur. Lunch is inbegrepen.

Docent
Joël Scherrenberg (MBA, MRICS, REV) komt uit de vastgoedsector en is actief met zowel de theorie als in de praktijk. Binnen KPE Morel Vastgoed is hij verantwoordelijk voor de vastgoedopleidingen om deze aan te laten blijven sluiten op de ontwikkelingen in de praktijk. Daarnaast is hij actief als taxateur van voornamelijk publiek vastgoed door heel Nederland. Via verschillende nevenfuncties draagt hij een steentje bij aan de ontwikkelingen binnen de vastgoedsector.

Leerdoelen

  • De deelnemer is bekend met het handboek waardering en de inhoud daarvan.
  • De deelnemer weet wat de verschillen zijn in de waardering ten opzichte van een reguliere waardering volgens IVS / EVS.
  • De deelnemer kan de kennis toepassen in een daadwerkelijke waardering.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders of managers die op zoek zijn naar meer verdieping binnen het vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten
De masterclass ‘Waardering Vastgoed Woningcorporaties volgens Handboek Marktwaardering’ levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
NRVT BV & GZV
RICS

KOSTEN
De kosten voor deze masterclass bedragen €499,- excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
KPE-Morel Nistelrode
Loosbroekseweg 68
5388 VP Nistelrode

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass Waardering vastgoed 22 november". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.

Locatie

KPE-Morel, Loosbroekseweg 68, Nistelrode

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass Waardering Vastgoed Woningcorporaties volgens Handboek Marktwaardering :

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09