20 nov 13:30 uur

Masterclass Vastgoedfiscaliteiten (BTW & OVB)

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'Vastgoedfiscaliteiten' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Aan de hand van actuele jurisprudentie en diverse praktijkvoorbeelden wordt u meegenomen in de wereld van BTW en overdrachtsbelasting. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij transacties of waarderingen van vastgoed? Deze training, gegeven door een fiscalist, zoomt in op de specifieke aandachtspunten voor de makelaar en de taxateur. Vragen die aan de orde komen zijn o.a:

  • Wanneer is er sprake van samenloop?
  • Wanneer is er sprake van wel of geen vrijstelling?
  • Hoe kunt u voor uw klant fiscale claims voorkomen en de belastingdruk verlagen?


Programma
Woensdag 20 november van 13.30 tot 20.00 uur. Diner is inbegrepen.

Docent
Docent Marcel Coenen werkt momenteel als belastingadviseur bij MAGgroep. Na afronding van zijn studie fiscale economie heeft Marcel o.a. gewerkt als docent aan Katholieke Universiteit Brabant en als International Tax Manager bij Allied Domecq PLc in London.

Leerdoelen
Na afloop van deze training bent u nog beter in staat om een goede inschatting te maken van de kansen en risico’s rondom vastgoedfiscaliteiten in relatie tot de huidige wetgeving op dit gebied. Tevens krijgt u inzicht in de laatste jurisprudentie op dit gebied.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders en managers die op zoek zijn naar meer verdieping binnen hun vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten
De masterclass ‘Schadeloosstelling bij onteigening en planschade’ levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
VastgoedCert LV & BV,
NRVT LV, Wonen, BV & GZV
RICS

KOSTEN
De kosten voor deze masterclass bedragen € 499,- excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass vastgoedfiscaliteiten 20 november". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.

Locatie

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass Vastgoedfiscaliteiten (BTW & OVB):

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09