14 nov 13:30 uur

Masterclass Schadeloosstelling bij onteigening en planschade

Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'Schadeloosstelling bij onteigening en planschade' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Tijdens de masterclass ‘Schadeloosstelling bij onteigening en planschade leert u welke elementen een rol spelen in het bereken van een schadeloosstelling en gaat u aan de hand van een interessante praktijkcasus een berekening opstellen.

Na afloop van deze masterclass bent u op de hoogte van de laatste jurisprudentie op het gebied van planschade en schadeloosstelling. U weet welke elementen een rol spelen in het berekenen van de schadeloosstelling en kunt aan de hand van de aangeleverde gegevens een berekening opstellen.

Programma
Donderdag 14 november van 13.30 tot 20.00 uur. Diner is inbegrepen.

Docent
Docent Bas ten Kate houdt zich als advocaat bezig met bestuurs- en privaatrechtelijke kwesties waarbij overheden nauw betrokken zijn. Een belangrijk deel van zijn werkzaamheden bestaat uit het adviseren over grondverwerving, het voeren van onteigeningsprocedures en het adviseren over nadeelcompensatie en planschade.

Leerdoelen
Na afloop van deze training bent u nog beter in staat om een goede inschatting te maken van de kansen en risico’s bij Schadeloosstelling bij onteigening en planschade in relatie tot de huidige wetgeving op dit gebied. Tevens krijgt u inzicht in de laatste jurisprudentie op dit gebied.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders en managers die op zoek zijn naar meer verdieping binnen hun vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten
De masterclass ‘Schadeloosstelling bij onteigening en planschade’ levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
VastgoedCert Wonen, LV & BV
NRVT Wonen, LV, BV & GZV
RICS

KOSTEN
De kosten voor deze masterclass bedragen €499,- excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA Vught

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass schadeloosstelling 14 november". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed – Morel, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed – Morel deze heeft bevestigd.
 

Locatie

Kasteel Maurick, Maurick 3, Vught

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass Schadeloosstelling bij onteigening en planschade :

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09