6 nov 13:30 uur

Masterclass Omgevingsrecht bij gebieds- en planontwikkeling

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

Wat kunt u verwachten?

De masterclass 'Omgevingsrecht bij gebieds- en planontwikkeling' is onderdeel van de KPE Masterseries. De Masterseries bestaan uit een reeks interessante trainingen met elk een eigen thema. De masterclasses worden verzorgd door een expert: iemand die de deelnemer - met zijn of haar nodige ervaring en expertise - op academisch niveau laat verdiepen in het onderwerp.

Inhoud masterclass
Tijdens deze masterclass wordt de theorie van de formele wetgeving omgevingsrecht afgewisseld met een interessante praktijkcasus over gebiedsontwikkeling, waarbij u een stakeholderanalyse maakt van het krachtenveld en daarbij een aanzet geeft tot een plan van aanpak.

Programma
Woensdag 6 november van 13.30 tot 20.00 uur. Diner is inbegrepen.

Docent
Docent Jerry de Rijke is specialist in het omgevingsrecht en heeft meer dan 17 jaar ervaring in de ruimtelijke ordening en op het gebied van omgevingsvergunningen. Daarnaast houdt Jerry zich intensief bezig met campusontwikkeling, de koepelvergunning (complexvergunning), gebiedsontwikkeling en uiteraard de Omgevingswet.

Leerdoelen
Na afloop van deze training bent u nog beter in staat om een goede inschatting te maken van de kansen en risico’s bij plan- en gebiedsontwikkeling in relatie tot het omgevingsrecht. Tevens krijgt u inzicht in de laatste ontwikkelingen rondom het omgevingsrecht.

Voor wie?
Voor toezichthouders, bestuurders, managers, makelaars of taxateurs die op zoek zijn naar meer verdieping binnen het vakgebied.

Toelatingseisen
Deze masterclass is bedoeld voor ervaren professionals met een wo werk- en denkniveau, die minimaal beschikken over een basiskennis en ervaring op het betreffende vakgebied. Tijdens deze masterclass mag u een daadwerkelijke verdieping verwachten op het specifieke thema van de masterclass.

Punten / certificaat / diploma
De masterclass 'Omgevingsrecht bij gebieds- en planontwikkeling' levert 6 punten op bij:
Vastgoedpro
VastgoedCert LV & BV,
NRVT BV, LV, Wonen, WOZ
RICS

KOSTEN
De kosten voor deze masterclass bedragen € 499,- excl. BTW. Bij inschrijving van 3 of meer cursussen bij de aanbieder van deze masterclass ontvangt u 10% korting.

LOCATIE
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

AANMELDEN
Stuur een e-mail met daarin uw contactgegevens en aanmelding naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Masterclass omgevingsrecht 6 november". De aanbieder van deze masterclass, KPE Vastgoed, neemt vervolgens uw inschrijving in behandeling en neemt zo snel mogelijk contact met u op. Uw inschrijving is pas definitief nadat KPE Vastgoed deze heeft bevestigd.
 

Locatie

Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, Zeist

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Masterclass Omgevingsrecht bij gebieds- en planontwikkeling:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09