26 nov 09:30 uur

Verplichte dag: kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed (vastgoedCert, NRVT)

Leiden

Wat kunt u verwachten?

Deze cursus betreft de verplichte dag voor gecertificeerde makelaars Wonen, BV en LV (VastgoedCert) en geregistreerde taxateurs Wonen, BV en LV (NRVT). Voor de kamer WOZ levert deze cursus facultatieve punten op. De dag is tevens te gebruiken voor de K-RMT’ers om aan hun verplichtingen te voldoen.

Doelstellingen: voldoen aan de verplichte dag van VGC & NRVT
Groepsgrootte: max. 30 personen
Doelgroep: makelaars en taxateurs

Deze dag, georganiseerd door KPE Morel, bestaat uit twee dagdelen en levert 6 studiepunten op.

Eerste dagdeel
Het eerste dagdeel staat volledig in het teken van de thema’s tucht, ethiek en aansprakelijkheid. Waar kan het fout gaan in uw relatie met de klant of bij het opstellen van een taxatierapport? En wat voor houding en gedrag mag je verwachten van een erkend professional? Al deze thema's nemen wij op interactieve wijze met u door. Zo komen er veel praktijkvoorbeelden aan bod en er is ruimte voor een gesprek/discussie met vakgenoten.

Tweede dagdeel
Het tweede dagdeel staat onder andere in het teken van de energietransitie. Waar liggen de kansen en uitdagingen in de gebouwde omgeving en wat is het juiste advies voor uw klant? Welke aspecten spelen al een rol in de prijsvorming en hoe verwerk je dit in de waardering? Ook bij dit thema halen we er interessante praktijkvoorbeelden bij. Dit dagdeel is praktisch ingestoken en gericht op de vragen waar u vandaag tegenaan loopt.

Plusprogramma en diner
Nadat de verplichte thema's vanuit VastgoedCert en het NRVT zijn besproken, volgt er een uniek en boeiend plusprogramma (alleen bij KPE te volgen) dat volledig gericht is op uw toekomst. Wat voor belangrijke veranderingen vinden er nu al plaats voor u als makelaar of taxateur hoe kunt u daar vandaag mee aan de slag? Na het plusprogramma kunt u aanschuiven bij een heerlijk en gezellig studie-diner.
 

Datum: 26 november 2019
Tijd: 09.30- 16.00
Locatie: Leiden
Prijs: 299 euro ex. BTW. Dit is exclusief het plusprogramma en diner.
Indien u zich inschrijft voor drie cursussen of meer, ontvangt u 10% korting. De cursussen dienen plaats te vinden in 2019.  

De cursus wordt ook aangeboden op: 
3 december 2019 te Dordrecht

Aanmelden?

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Verplichte dag: kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed". Geef ook aan op welke datum u deel wenst te nemen indien van toepassing.
Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van KPE Morel. Uw inschrijving is pas definitief na deze bevestiging.

Locatie

Leiden

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Verplichte dag: kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed en Landelijk Vastgoed (vastgoedCert, NRVT):

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09