23 dec 09:30 uur

Eindejaars Course 2019 – 23 t/m 24 december 2019

Zeist

Wat kunt u verwachten?

Ieder jaar organiseert KPE Morel een Winter Course, Zomer Course, Herfst Course en een Eindejaars Course. Deze winter kunt u van 23 t/m 24 december deelnemen aan de Eindejaars Course, waarbij u binnen 48 uur al uw 20 PE-punten kunt behalen. De Eindejaars Course vindt plaats op een bijzondere locatie in het centraal gelegen Zeist.

deze tweedaagse course worden allereerst de verplichte thema’s (tucht, ethiek, aansprakelijkheid en energietransitie) vanuit VastgoedCert en het NRVT besproken. Niet alleen de theorie komt aan bod, praktijkvoorbeelden zijn tenslotte net zo leerzaam en interessant. Aansluitend volgt er een boeiend plusprogramma dat volledig gericht is op de toekomst. Wat voor belangrijke veranderingen gaan er voor u als makelaar of taxateur plaatsvinden en hoe kunt u daar vandaag mee aan de slag? De dag wordt afgesloten met een heerlijk studie- en netwerkdiner. Uiteraard blijft er nog voldoende tijd over voor het toegankelijke binnen- of buitenprogramma, waarbij u kunt genieten van de prachtige omgeving.

Kosten
De kosten voor deze tweedaagse Eindejaars Course bedragen €999,- excl. btw. Dit is inclusief het cursusaanbod, het verblijf (1 overnachting) en catering. Tevens zit in dit pakket een e-learning waarmee u de 20 PE-punten (bij één kamer) van het NRVT kunt behalen.

Locatie
Een bijzondere locatie in het centraal gelegen Zeist (NL). De exacte locatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Seizoen Courses bij KPE
In een andere omgeving uw kennis bijspijkeren werkt motiverend en zorgt voor nieuwe ideeën. Daarom organiseert KPE Morel ieder jaar een Winter-, Zomer-, Herfst- en een Eindejaars Course. U reist met vakgenoten af naar een unieke locatie waar u in slechts 48 uur al uw 20 PE-punten kunt behalen. Natuurlijk bestaan de Courses niet alleen uit een educatief programma: er is ook tijd voor (actieve) ontspanning en een heerlijk diner.

Aanmelden?

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Eindejaars Course 2019". 
Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van KPE Morel. Uw inschrijving is pas definitief na deze bevestiging.

Locatie

Zeist

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Eindejaars Course 2019 – 23 t/m 24 december 2019:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09