N.T.B.

Totaalpakket WOZ

n.t.b.

Wat kunt u verwachten?

Meld u aan voor het Totaalpakket WOZ, dan voldoet u volledig aan uw studieverplichtingen voor de instanties VastgoedCert, NRVT en VastgoedPRO.

In overleg volgt u voor u geschikte opleidingen en wordt u zo efficiënt mogelijk ingedeeld bij cursussen bij u in de regio. Per cursus ontvangt u een separate bevestiging. Indien een datum/ locatie of cursus u niet schikt dan kunt u reageren op de bevestiging en ontvangt u hiervoor een alternatief.

Thema's & verplichte dagen
Alle makelaars en taxateurs Wonen, BV en LV volgen dit jaar de gecombineerde verplichte dag van VastgoedCert en het NRVT waarbij de thema's tucht, ethiek, aansprakelijkheid en de energietransitie centraal staan. De taxateurs WOZ volgen dit jaar de verplichte actualiteiten dag en jurisprudentie WOZ. Vervolgens volgt elke makelaar nog een tweede studiedag naar keuze en elke taxateur nog 2 studiedagen naar keuze. Hiervoor hebben wij, afhankelijk van uw eigen situatie, een interessant programma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een mix van kennis en vaardigheden en bieden wij op tal van locaties verspreid over Nederland aan.

VastgoedCert
In vergelijking met vorig jaar zijn de eisen ongewijzigd en elke gecertificeerde makelaar dient dit jaar 12 studie-uren (2 dagen) te volgen voor VastgoedCert (als deze in één kamer staat geregistreerd). Voor iedere extra kamer komt er vervolgens één dag bij.

NRVT
Ook voor het NRVT zijn de eisen niet veranderd en dient iedere taxateur dit jaar 20 punten te halen als deze in één kamer staat geregistreerd. Ook hiervoor geldt dat bij elke extra kamer één dag erbij komt.


Aanmelden?

Stuur een mail met daarin uw gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. "Totaalpakket WOZ".  De kosten bedragen 959 euro ex. BTW.
Na inschrijving ontvangt u binnen 3 werkdagen een bevestiging van KPE Morel en zal er contact met u worden opgenomen om de opleidingen te plannen.

Locatie

n.t.b.

Aanmelden

Hierbij meld ik mij aan voor:

Totaalpakket WOZ:

U dient tenminste één van de bovenstaande opties aan te vinken.

Aanmelden Stuur ons een e-mail Bel: 023-743 49 09