Fabrizio Manese
Fabrizio Manese
Eigenaar
Villa Vittorio
+31615073922
Villa Vittorio
Contrada San Ruffino 16
63020 Massa Fermana
Italië
Branche: Overig

Over Fabrizio Manese

Fabrizio Manese is ondernemer en investeerder met een voorliefde voor hospitality. Hij is medeoprichter van Winman Properties Amsterdam en bezit daarnaast twee luxe villa’s in Italië.

Fabrizio Manese is opgegroeid in het Noord-Hollandse Uitgeest, waar hij met zijn Italiaanse vader, Nederlandse moeder en twee broers woonde. Na zijn studie ging Manese aan de slag als marketeer in Amsterdam. Na vijf jaar als marketeer gewerkt te hebben sloeg hij een andere richting in. Hij richtte in 2020 met een partner Winman Properties Amsterdam op. Tot op heden verhuren ze verschillende vakantiehuisjes en -appartementen in Nederland.

In datzelfde jaar kocht Fabrizio Manese een villa in de Le Marche regio in Italië. De liefde voor zijn vaderland, met de bijbehorende cultuur, keuken en levensstijl, maakte het makkelijk om daar een nieuwe onderneming te beginnen. Hij kocht Villa Vittorio en verhuurt de villa tot op heden voor verschillende doeleinden: luxe vakanties, yoga- en padelretraites en workations. Manese onderscheidt zich als ondernemer door zijn passie voor hospitality. Hij haalt alles uit de kast om zijn gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. Zo organiseert hij kookworkshops en is zijn villa verrijkt met allerlei leuke extra’s. Villa Vittorio heeft bijvoorbeeld een buitenbioscoop en een arcadespel.

Vier jaar later, in 2024, hebben Manese en zijn gezin Nederland verlaten en zich gevestigd in Italië. Samen met zijn partner heeft Fabrizio Manese een tweede villa gekocht. Deze villa wordt gebruikt voor bruiloften. Ook hier geldt voor Manese: hospitality staat voorop. Met themakamers en een treasure hunt met liefdesthema, wil Manese zijn gasten een extra speciaal verblijf geven.

Fabrizio Manese is echter niet alleen druk met het verhuren van zijn vastgoed. Hij is als investeerder en partner betrokken bij verschillende projecten. Hij is bijvoorbeeld medeoprichter van Hoofdbaas. Sinds 2021 biedt het bedrijf online cursussen en één op één coaching aan om mensen te helpen met hun angst- en paniekklachten. Daarnaast is Manese partner bij Corpo, een bedrijf dat EMS-trainingen aanbiedt op werk. Met behulp van speciale pakken, die elektrische signalen naar de spieren sturen, worden bij bedrijven trainingen gegeven om de vitaliteit van werknemers te bevorderen.

Maar Manese richt zich ook op kleine projecten die hem nauw aan het hart liggen. Samen met zijn partner ontwierp Manese een verstelbare kimono, speciaal voor zwangere vrouwen. Ze bedachten samen ook Memoré, een geschenklijn voor mensen die hun baby zijn verloren. Al met al is Manese een gepassioneerd ondernemer. Met zijn liefde voor hospitality zet hij zich altijd in om zijn gasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Stuur een bericht naar Fabrizio Manese

Om deze persoon een bericht te kunnen sturen, dient u te zijn ingelogd met uw Vastgoedjournaal account.

Vul hieronder uw e-mailadres in.

Inloggen

Wilt u nogmaals uw e-mailadres controleren? Klik dan hier.

U heeft niet alle velden correct ingevuld.

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wilt u nogmaals uw e-mailadres controleren? Klik dan hier.

U heeft niet alle velden correct ingevuld.

Uw e-mailadres is tevens uw login.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Maak ook een profiel aan en vergroot direct je zichtbaarheid in de sector.