Jurgen de Zwart
Jurgen de Zwart
Directeur
ABC Capital
026 352 32 32
ABC Capital
Sonsbeekweg 12
6814BA Arnhem
Nederland
Branche: Overig

Over Jurgen de Zwart

Jurgen de Zwart is lid van de holdingdirectie en mede aandeelhouder van ABC Vastgoed Groep, dat is voortgekomen uit de Algemene Bouw Centrale (ABC), opgericht in 1949 voor het bouwen van huizen voor pensioenfondsen. De centrale heeft een belangrijke rol gespeeld in de wederopbouw van Nederland na de oorlog en richtte zich op de ontwikkeling en constructie van betaalbare en comfortabele woningen voor gepensioneerden. In de loop der jaren is ABC Vastgoed uitgegroeid tot een maatschappij met projecten door het hele land.

De Zwart is directeur van ABC Capital, een volledig onafhankelijk bedrijf dat is gericht op het structureren en het tot stand brengen van vastgoedtransacties op het gebied van woningen, winkels, kantoren of een combinatie hiervan. De Zwart heeft ABC Capital in de afgelopen twee decennia helpen uitgroeien tot een van de marktleiders op het gebied van beleggingsstrategieën en advisering in residentieel vastgoed. Onder zijn leiding heeft de onderneming een uitgebreid portfolio kunnen opbouwen van spraakmakende projecten in opdracht van institutionele beleggers, woningcorporaties, financiële instellingen, overheden, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties.

Buiten zijn werkzaamheden voor ABC Capital bekleedt Jurgen de Zwart adviseurschappen in de zorgwereld en is hij actief als lid van de Raad van Advies van de Sociëteit Vastgoed, een toonaangevend business- en kennisplatform voor vastgoedleiders. Hij is tevens bestuurslid van Stichting Outdoor Gelderland

Stuur een bericht naar Jurgen de Zwart

Om deze persoon een bericht te kunnen sturen, dient u te zijn ingelogd met uw Vastgoedjournaal account.

Vul hieronder uw e-mailadres in.

Inloggen

Wilt u nogmaals uw e-mailadres controleren? Klik dan hier.

U heeft niet alle velden correct ingevuld.

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wilt u nogmaals uw e-mailadres controleren? Klik dan hier.

U heeft niet alle velden correct ingevuld.

Uw e-mailadres is tevens uw login.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Maak ook een profiel aan en vergroot direct je zichtbaarheid in de sector.