Dé Vastgoedbeschermer B.V.

Dé Vastgoedbeschermer B.V.
Parmentierstraat 1-3
Postbus 171
4140 AD Leerdam

Tel.: 088 636 00 00
E-mail:
Web: http://www.vastgoedbeschermer.nl

Onze passie is om elk type leegstaand vastgoed in Nederland te beschermen tegen risico’s als diefstal, verpaupering, vandalisme en kraak en de representatieve staat, en daarmee ook uw rendement, hoog te houden.

Dé Vastgoedbeschermer is een betrouwbare partner die op proactieve wijze uw leegstandrisico’s weet te minimaliseren. Wij bieden daarmee een win-win situatie voor zowel vastgoedeigenaren als studenten, starters, ondernemers, zzp’ers en kunstenaars. Zij kunnen een betaalbare ruimte krijgen om te wonen of te ondernemen en daarmee als vastgoedbeschermer een oogje in het zeil houden. Hiermee behouden wij het vastgoed in optimale staat voor verkoop of verhuur, wordt verpaupering voorkomen en verbetert de leefomgeving.

Hoe we dit doen? We doen in ieder geval altijd een stapje meer. Het klinkt misschien gek maar wij houden niet van leegstand. Dé Vastgoedbeschermer is niet gericht op kwantiteit maar op kwaliteit. Wij hebben een hekel aan een zesjescultuur en willen de beste zijn en blijven. Dit ziet, voelt en ervaart u in alles wat we doen. Bij ons is een afspraak ook echt een afspraak.

Om succesvol vastgoed te beheren, moet je creatief en slim omgaan met leegstand. Je moet kansen zien die niet voor de hand liggen, maar wel uiterst effectief zijn. Je moet buiten de gebaande paden willen denken. En vooral ook kúnnen denken en handelen, pas dan maak je het verschil.

Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak, en ziet daarom altijd wel een oplossing voor een pand. Met een gepassioneerde eigenwijze blik zijn wij dé ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland.

Ik kan op ze rekenen, hoe grillig onze wensen ook zijn”, zegt één van onze opdrachtgevers. En daar zijn we trots op. De praktijk, daar gaat het om. Ons werk laat zich moeilijk in woorden vatten. Het is de beleving van samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer die het hem doet. Ervaar het zelf!