Flexas.nl

Flexas.nl
Johan van Hassteltweg 39J
1032KN Amsterdam

Tel.: 085-485 21 84
E-mail:
Web: http://www.flexas.nl

Kantoorruimte huren en verhuren
Flexas.nl is de grootste online bemiddelaar van kantoorruimtes in Nederland. Op de website staat het meest complete aanbod van kantoren verspreid door heel Nederland.

Voor verhuurders
Eigenaren, operators en beheerders kunnen hun aanbod van kantoorruimtes kosteloos en op basis van No-cure No-pay bij Flexas,nl plaatsen. Organisaties die op zoek zijn naar een kantoorruimte vinden Flexas.nl via google of één van de andere marketing activiteiten. Zo worden er dagelijks tientallen aanvragen gegenereerd.

Online beleving is alles. Daarom helpt Flexas.nl bij de promotie van kantoorruimtes. Hiervoor kan gekozen worden uit foto’s, een virtuele tour, video en/of social media campagne. Op deze manier kunnen organisaties met aanbod van kantoorruimte hun kantoren sneller verhuren.

Voor organisaties die kantoorruimte zoeken
Wanneer een organisatie op zoek is naar een (nieuwe) kantoorruimte en online zoekt komen zij snel uit bij Flexas.nl. Op de website staat het meest complete aanbod van kantoorruimtes en kan een selectie gemaakt worden van de meest interessante kantoren. De aanvraag wordt telefonisch of via de website ingediend. Onze kantoorruimte specialisten nemen dan contact op voor het maken van een definitieve selectie en het inplannen van bezichtigen.

Op Flexas.nl staan kantoorruimtes in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Almere en tal van andere steden.