Van Wijnen Groep N.V.

Van Wijnen Groep N.V.
Postbus 76 
3740 AB Baarn

Tel.: 035-548 28 21
E-mail:
Web: http://www.vanwijnen.nl

Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, onderhoudt en beheert. Dat doen wij  al meer dan een eeuw lang en vanuit vijf regio’s. Ons specialisme? Huisvesting. Wij begeleiden opdrachtgevers graag bij de totstandkoming van grote en kleine projecten. Ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren, dat houdt ons bezig. Dat is Van Wijnen.

Altijd dicht in de buurt
Van Wijnen is een open organisatie en streeft ernaar bereikbaar te zijn voor iedereen met wie wij werken. Die bereikbaarheid neemt Van Wijnen letterlijk: de decentrale organisatieopzet maakt het mogelijk om altijd zo dicht mogelijk bij de opdrachtgever en de markt te opereren. Van Wijnen Groep N.V. bestaat uit vijf regionale ondernemingen waarin alle bouw- en ontwikkelingsactiviteiten zijn ondergebracht. Binnen die vijf regio's zijn in totaal 23 vestigingen actief, verspreid door het hele land. Die kennen hun omgeving, zitten bovenop lokale en regionale ontwikkelingen en spreken eenvoudigweg de 'taal' van de regio.

Visie: ondernemen zit ons in het bloed
Ondernemers houden niet van stilzitten. Bij Van Wijnen zijn we daarom continu bezig met verbeteren, vernieuwen, markten ontleden en initiatieven ontplooien.

Bij alles wat we doen blijft ons uitgangspunt: realisme. Zo mag een project best ambitieus zijn - als het maar draagvlak heeft. Zo initiëren we graag nieuwe bouwplannen en zijn we niet bang voor uitdagingen - als de uitwerking maar gebaseerd is op gedegen, nuchtere analyses. Als rechtgeaarde ondernemers streven we boven alles naar continuïteit. Binnen ons bedrijf maar ook in de relaties met onze opdrachtgevers. Dit is terug te zien in onze Meer dan bouwen aanpak, in de garanties die we (vooraf) bieden en in de zeer concurrerende prijs/kwaliteit-verhouding die we onze opdrachtgevers geven.

www.facebook.com/vanwijnengroep 

www.twitter.com/vanwijnengroep