Camelot Europe

Camelot Europe
Hoofdkantoor
Noord-Brabantlaan 2
5651 LX Eindhoven

Overige kantoren:
Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Kerkrade

Tel.: 088-2263568
Web: http://www.cameloteurope.com

Camelot is Europees marktleider op het gebied van Totaal Leegstandsbeheer. De afgelopen jaren zijn we niet alleen in omzet sterk gegroeid, maar ook ons dienstverleningspakket is enorm uitgebreid.

Het geven van een tijdelijke en nuttige invulling van uw leegstaand vastgoed zorgt ervoor dat risico's als diefstal, verval en kraak worden geminimaliseerd en het rendement op uw vastgoed portefeuille wordt geoptimaliseerd.
Dit doen we voor periodes van enkele maanden tot 10 jaar. Door tijdelijke of permanente transformatie naar woon- of werkruimte geven wij leegstaande kantoren, scholen, kerken of fabrieken een nuttige functie. Dat kan op basis van bruikleen (antikraak), tijdelijke verhuur op basis van de leegstandswet of tijdelijke huurcontracten. Voor u, de eigenaar, betekent dit geen zorgen gedurende de leegstandperiode.

Beheer en Advies
Camelot adviseert en zorgt vervolgens voor volledig leegstandbeheer: van schoonmaak, beveiliging, verzekering, tijdelijk gebruik, onderhoud tot de realisatie van tijdelijke inkomsten. Wij werven en selecteren gebruikers, verzorgen contracten, contacten en communicatie. Via ons online beheersysteem MyCastle weet u precies wat er in uw portefeuille speelt. Van sloopwijk tot woonhuis, van kasteel tot bouwplaats, wij zijn de innovatieve leegstand specialist van Europa.

Vastgoed ontwikkeling
Voor derden organiseren wij ook vastgoedbeheer en maakt Leegstand Ontwikkeling een steeds groter deel uit van onze dienstverlening. We transformeren leegstaand vastgoed naar verschillende huisvestingsconcepten voor specifieke doelgroepen op basis van een waaier aan flexibele wooncontracten. Wij verzorgen het volledige bouwproject met ons eigen team. Van de planfase, calculaties en opstellen van het bestek tot het verzorgen van de vergunningen, aanbesteding bouwopvolging en aansturen van architecten en leveranciers. Dat alles binnen het budget en de afgesproken tijd.

Pragmatisch zonder compromissen
Een transformatieproces is complex, afhankelijk van stapels wet- en regelgeving en vol risico's. Onze ervaren projectmanagers zorgen door een gedegen planning en strakke controle voor tijdige en succesvolle oplevering. We werken samen met experts die hun kwaliteiten hebben bewezen, fiscale adviseurs, financiële rekenwonders, architecten met visie en durf die bereid zijn de kaders van het project te respecteren. Op het gebied van kwaliteit, geld en duurzaamheid hebben we geleerd dat compromissen vaak kapitale vergissingen blijken te zijn. We zoeken naar slimme en pragmatische oplossingen om het businessplan sluitend te krijgen voordat we aan de slag gaan.

Transparantie en kwaliteit
Wij werken volledig NEN-ISO gecertificeerd, zijn Achmea Risico Reductie partner en voeren het keurmerk Beveiliging en het keurmerk Leegstandbeheer.
 

 

 

 
Daarnaast bieden wij ook huisvesting aan voor expats.

Lees meer over Camelot via www.cameloteurope.com of bel nu voor een advies op maat door onze leegstand adviseur bij u in de regio +31(0)88 226 3568.

  • Remco van Olst - COO
  • Richard de Roo – Commercieel Directeur          
  • Sanne Ouwendijk – Adviseur Leegstand  
  • Liz de Bie – Adviseur Leegstand   
  • Roy Beeksma - Adviseur Leegstand
  • Floris Duijff - Adviseur Leegstand