FVH Facility BV

FVH Facility BV
Ambachtweg 18
2841 LZ Moordrecht

Regiokantoor: Kievitsven 82; 5249 JK Rosmalen

Tel.: (0348) 41 64 94
E-mail:
Web: http://www.fvhfacility.nl

FVH Facility Groep is een bundeling van elkaar versterkende structuren die professionele facilitaire dienstverlening voor uiteenlopende opdrachtgevers realiseert. Het is een mensgerichte organisatie welke geïnspireerd wordt door zeer enthousiaste medewerkers die hun sporen op het vakgebied van facilitaire dienstverlening ruimschoots hebben verdiend. Op basis van deze ervaring zijn wij in staat maatwerk te leveren en toe te passen met een sterk milieu bewustzijn. FVH Facility bezit het Keurmerk Betrouwbaar Ondernemen, uniek in de facilitaire sector. Samen met de veiligheid en milieucertificering voldoet FVH daarmee aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid.

SCHOONMAAK
Schoon, goed onderhouden, veilig. Statements die je als eerste te binnen schieten als je het over beheer van vastgoed, winkelcentra, kantoren en zorgcentra hebt. FVH Facility BV heeft, door haar jarenlange betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de schoonmaaksector, een uniek kwaliteitsprogramma ontwikkelt welke op basis van uw wensen en behoeften wordt ingevuld. Waarbij wij voor zover nodig u adviseren bij de bestekomschrijving van het gewenste onderhoudsprogramma, de Arbo voorschriften en veiligheidsrichtlijnen, en de te gebruiken gebruiks- en verbruiksmaterialen.

Door uitsluitend gebruik te maken van Ecolabel reinigingsproducten, waterbesparende machines, en door intensief contact met het schoonmaak- personeel, voldoet FVH Facility BV aan de hoogste eisen omtrent duurzaamheid.

HUISMEESTERDIENSTEN
De huismeester in een woningcomplex, kantoor of winkelcentrum heeft een veelzijdige taak. Afhankelijk van uw wensen wordt een werkprogramma opgesteld in welke de huismeester als draaischijf functioneert. Daarbij kan hij verschillende taken uitvoeren. Bijvoorbeeld kan hij zelf de schoonmaak geheel of gedeeltelijk uitvoeren, maar ook kan hij toezicht houden op het externe schoonmaakbedrijf. Verder zorgt hij dat de installaties blijven draai- en, de verlichting blijft branden, dat de deuren blijven open gaan en dat de regengoten vrij blijven. Allemaal taken welke bijdragen aan het programma Schoon, Heel en Veilig.

Service- en hospitalitydiensten
de ideale mix tussen schoonmaak-, huismeester en beveiligingsdiensten. Winkelgebieden en commercieel vastgoed zijn gebaat bij de perfecte uitvoering van Schoon- Heel- Veilig en daarom dient een zo actief mogelijk dienst te worden gegeven. de Servicemedewerker zorgt voor een schoon centrum, controleert en ondersteunt technische werkzaamheden zodat Heel verzekerd is, en neemt eenvoudige taken van de beveiliging over. de Servicemedewerker raapt daarbij altijd een vervuiling op, en blijft continu alert op een best performing gebied. De oplossing voor een huiselijk gevoel buiten de deur.

ROLTRAPREINIGING

FVH bezit de enige machine in de wereld welke op het project machinaal zowel de horizontale delen (staanders) als ook de verticale trapdelen (stootborden) reinigt. De machine wordt via een volautomatisch systeem op uw stilstaande roltrap geplaatst, waarna een speciaal samengesteld reini- gingsmiddel op het zeer uniek uitgedacht borstelsysteem wordt gespoten. Middels een keuzemenu werkt de machina een automatisch programma af en droogt hij als laatste de gereinigde delen volledig. Omdat de machine hydraulisch gezekerd staat kan de medewerker ondertussen vreemde zaken als spijkers en steentjes uit een nog de reinigen trede verwijderen zodat deze niet tijdens het reinigingsproces kunnen krassen. Geen enkele andere machine maakt dermate grondig uw trap schoon en geen enkele andere machine in de wereld reinigt de verticale delen. En dat voor een fractie van uw huidige kosten.