Storingservice.nl

Storingservice.nl
Aventurijn 300
3316 LB Dordrecht

Tel.: 088-3746100
E-mail:
Web: http://www.storingservice.nl

Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten.


Storingservice.nl is gespecialiseerd in het 24 uur per dag, zeven dagen per week afhandelen van inkomende storingen, calamiteiten,  telefoongesprekken en e-mails voor haar vastgoed opdrachtgevers, zoals woning coöperaties, vastgoed- beheerders, zorginstellingen, aannemers en VVE’s. Wij zijn uw partner bij storingen en calamiteiten. Een vast tarief per storing. Water, CV, warmtenet (stadsverwarming), bouwkunde, glas en elektra. Onze vakmensen staan 24/7 voor onze partners paraat en zijn 24/7 inzetbaar in heel Nederland.

Storingservice.nl is transparant en werkt met een vast tarief per storing, waardoor u exact weet waar u aan toe bent. Daaraan gekoppeld heeft u toegang tot ons Service Management Platform voor een heldere management rapportage en een digitale terugkoppeling die 24/7 real time up to date is. Uw klant belt het vertrouwde servicenummer van uw storingsdienst. Dit telefoonnummer wordt automatisch doorgeschakeld naar onze meldkamer. De servicemedewerker stelt een aantal vragen waarbij in sommige gevallen al een oplossing wordt aangeboden. Als er een monteur nodig is, wordt via het online portaal een melding aangemaakt. Deze wordt opgepikt door onze Storingservice.nl monteur, die vervolgens met de juiste instructies naar uw klant onderweg gaat.

Storingservice.nl: Locaties en servicepunten in héél Nederland

Vanuit ons kantoor in Dordrecht en onze locaties in Berkel & Rodenrijs, Nieuwegein, Emmen, Alblasserdam, Eindhoven, Haren of Amsterdam zorgen wij dat onze vakmensen bij calamiteiten 24/7 in héél Nederland direct beschikbaar zijn.

Onze Storingservice meldkamer oplossing

Een essentieel onderdeel hierbij is het beschrijven en begrijpen van de producten van de branche. Storingservice.nl heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werken voor de Vastgoedsector. Wij hebben deze focus gekozen vanuit onze overtuiging dat je alleen de dingen goed kunt doen wanneer je begrijpt welke processen je uit voert. Wij zijn daarmee anders dan alle andere facilitaire contactcenters die veelal een brede range aan soorten klanten hebben en vooral de telefoon beantwoorden. Juist door kennis van onze markt en de processen die hier worden uitgevoerd, kunnen wij het virtuele verlengstuk van uw organisatie zijn.

Storingservice.nl is vooruitstrevend, in aansluiting op ons vaste tarief voor storingen en calamiteiten, hanteren wij het concept: “One call does it all “. Dit houdt in dat met een ontvangen gesprek alle vervolgstappen en acties worden behandeld en afgewerkt volgens het overeen te komen protocol en ook tegen één vaste prijs.”

- Beschikbaar stellen van een doorkiesnummer
- Inrichten account en protocol
- Doorverbinden naar mobiele- en vaste telefoonnumers
- Registratie en rapportage van alle gesprekken
- Alle werkzaamheden, vervolgacties en toevoegacties totdat de melding is afgehandeld
- Meldingen zullen uit naam van opdrachtgever worden aangenomen en verwerkt
- Snel in contact met onze meldkamer, geen wachttijden

Grip op uw melding via het Storingservice.nl management platform

Ons online Service Management Platform is gericht op storingen en calamiteiten. De opdrachtgever, Storingservice.nl en de servicemonteurs werken samen in het platform om het serviceproces te stroomlijnen en data te verzamelen.
- Online, transparant en flexibel
- 24/7 toegang en grip op alle storingen.
- Geen gedoe. Niets downloaden, installeren of bijwerken.
- Een schat aan interessante data analytics.
- Waardevolle inzichten middels managementdashboards.

Voor wie werken wij?

Wij werken samen met een groot aantal diverse organisaties. Doordat we onze krachten bundelen ontstaan er mooie resultaten. Hierbij een greep uit onze opdrachtgevers. Wilt u ook samen met ons werken of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Inservice.nu: het verhalenplatform van Storingservice.nl

Ervaringen? Op inservice.nu zijn we in gesprek met opdrachtgevers, regiopartners, vakmensen, eindgebruikers, specialisten en leveranciers. Inservice.nu is het publicatieplatform van Storingservice.nl omdat verhalen nu eenmaal meer zeggen dan een factsheet. Lees je mee via inservice.nu? Of luister naar onze maandelijkse podcast 'Servicehelden' die oa. via Spotify, Deezer, Apple Podcasts, Google Podcasts, Inservice.nu of Serviceheldenpodcast.nl te beluisteren is.

Michel Brouwer
Stanley van Ouwerkerk

Linkedin | Facebook | Vimeo | Youtube | Instagram | Inservice.nu | Servicehelden