KlokHolding

KlokHolding
Kanaalstraat 200
6541 XK, Nijmegen

Tel.: 088 024 91 00
E-mail:
Web: http://www.klokholding.nl


KlokGroep en Novaform Vastgoedontwikkelaars zijn onderdeel van KlokHolding, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Dankzij de sterke financiële basis van de holding en de bereikte schaalgrootte zijn KlokGroep en Novaform in staat grote (huisvestings)vraagstukken goed in te vullen en risico's van opdrachtgevers over te nemen.


KlokGroep

KlokGroep bestaat uit verschillende divisies die ieder hun eigen specialisme hebben. Het gehele ontwikkel- en realisatietraject van initiatieffase tot en met het vastgoedbeheer wordt door KlokGroep samen met co-makers verzorgd. KlokGroep ontwikkelt voortdurend innovatieve bouw- en verduurzamingsconcepten, zoals BaseHome, Optimaat en Wonivo.

www.klokgroep.nl


Novaform

Novaform Vastgoedontwikkelaars is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen. Samen met stakeholders, bouwers en bewoners bepaalt Novaform de koers, met als resultaat projecten waar alle partijen trots op zijn. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf (Duitsland) en Poznan (Polen).

www.novaform.nl