FIMBLE

FIMBLE
Facility Information Management
Zekeringstraat 11b

Wij helpen u slim om te gaan met vastgoeddata.

Tel.: 0202616432
E-mail:
Web: http://www.fimble.nl

FIMBLE gaat slim om met 3D gebouw-informatie.

Ons bureau focust zich op het faciliteren van gebouwinformatie gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Vanaf het ontwerp tot en met het beheer bieden wij diensten die uw organisatie ondersteunen.

Wij brengen bestaand én nieuw vastgoed in kaart, om dit goed te organiseren hebben wij onze diensten in drieen gesplitst:

Creëren:

U kunt bij ons terecht voor het 3D digitaliseren en modelleren van gebouwen of onderdelen daarvan en het leveren van bijbehorende informatie.

Organiseren:

De huidige technische ontwikkelingen vragen om een toegankelijk digitaal gebouwdossier. Met de juiste gebouwinformatie heeft u meer inzicht in uw gebouw, kunt u betere beslissingen nemen en worden risico’s beperkt. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van uw digitaal gebouwdossier, bijvoorbeeld door maken van een informatieleveringspecificaties (ILS), het controleren van modellen (modelchecking) en het maken van protocollen om efficiënt mee te (samen)werken.

Beheren:

Onze ervaring is dat toepassen van 3D gebouwinformatie in een organisatie werkt! En omdat iedere organisatie uniek is, eigen wensen en werkzaamheden kent, helpen wij met het implementeren van slimme koppelingen naar andere (bestaande) systemen. Bijvoorbeeld naar onderhoudssoftware voor het maken van een meerjarig onderhoudsplanning (MJOP). Of naar data die wordt geleverd door sensoren in het gebouw! Wij beheren ook modellen en tekenwerk. De mogelijkheden zijn zeer divers.