M3E Groep | Integraal adviesbureau

M3E Groep | Integraal adviesbureau
Capelle aan den IJssel
Amsterdam
Breda

Tel.: 085 - 744 14 86
E-mail:
Web: http://www.m3e.nl

Over M3E

De M3E Groep is een onafhankelijk breed georiënteerd adviesbureau dat zich richt op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed. Wij zijn een dynamische, jonge onderneming met ruime ervaring in integrale dienstverlening tijdens onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase.

Advisering is volgens ons een integraal product. Binnen dat integrale product acteren de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkostenmanagement, Brandveiligheid, Bouwfysica & Akoestiek en Subsidieadvies.

Onze toegevoegde waarde ligt in het bewaken van de belangen van de opdrachtgever. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door daadkrachtig en initiatiefrijk optreden, met kennis van zaken en met inzicht in onderhavige processen. Essentieel in onze projectmethodiek is dat wij als een spin in het web de vier elementaire projectfactoren tijd, budget, kwaliteit en communicatie continu integraal beheersen.

Wij hebben in de praktijk bewezen dat wij complexe projecten, met name door strikte bewaking van details, tot een goed einde kunnen brengen. Wij denken mee met alle disciplines die bij de realisatie van een project betrokken zijn.

Wij hopen u met onze expertise en pragmatische integrale benadering te kunnen bijstaan in uw bouwproject.

Wat doet M3E Groep

De M3E Groep voorziet de klant van een onafhankelijk advies tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een bouwproject.

Binnen de integrale aanpak van de M3E Groep acteren de vakgebieden Installatietechniek, Bouwkosten Management, Brandveiligheid, Subsidieadvies en Bouwfysica & Akoestiek. M3E past haar diensten toe tijdens de onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase van een project. Ons werkgebied omvat zowel nieuwbouw, renovatie, als revitalisatie van bestaand vastgoed.

De M3E Groep formule

M3E neemt het voortouw op het gebied van duurzaamheid. Onze benadering rust op het managen van drie aandachtsgebieden: Energie, Economie en Ecologie.

Energie is nodig voor alle dagelijkse particuliere en industriële activiteiten. Reductie van energieverbruik is een maatschappelijke noodzaak. M3E levert een bijdrage door het uitvoeren van energiestudies en het bedenken van innovatieve oplossingen. Onze klanten waarderen onze aanpak op basis van “out of the box” denken.

Economie heeft betrekking op optimaliseren van investeringen. M3E levert een bijdrage door innovatieve keuzes in het ontwerptraject. We zijn gespecialiseerd in outsourcing waarmee grote besparingen bereikt worden. Ook in onze aankoopbegeleiding (due diligence) kunnen we op basis van NEN2767 besparingen realiseren.

Ecologie is direct verbonden met het toenemende milieubewustzijn. M3E speelt hierop in door advisering met betrekking tot milieuvraagstukken en nieuwe (groene) energiebronnen. Alle zaken met betrekking tot alternatieve energiebronnen, gebruik van ecologische materialen, hergebruik van regenwater et cetera nemen wij mee in onze advisering over milieubewuste keuzes.

Rivium Quadrant 163
2909 LC CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Barbara Strozzilaan 101
1083 HN AMSTERDAM

Jan van Polanenkade 26A-1
4811 KM BREDA