Zuylenstaete bv, Marcel van Hooijdonk

Jansdam 2a
3512 HB Utrecht

Tel.: info@zuylenstaete.nl
E-mail:
Web: http://www.zuylenstaete.nl

Zuylenstaete BV, Marcel van Hooijdonk

In Nederland staan ruim een kwart miljoen gebouwen leeg. Ondanks de leegstand  is er ook sprake van een tekort aan betaalbare woon- en bedrijfsruimte. Zuylenstaete vastgoed BV opgericht door Marcel van Hooijdonk, koopt in heel Nederland panden op en transformeert deze naar betaalbare appartementen. Want door de krappe woningmarkt is er veel vraag, maar weinig aanbod. Marcel van Hooijdonk probeert de vraag en aanbod naar betaalbare woonruimte met elkaar te verenigen.

Zuylenstaete koopt, transformeert en verhuurt panden.

Of het nu om een oud winkelpand dat al jarenlang leeg staat gaat of een kantoorpand met veel achterstallig onderhoud, geen uitdaging is te groot voor Marcel van Hooijdonk.

Wanneer u een pand verkoopt aan Zuylenstate betekent dit: meteen zekerheid. Dit komt omdat Zuylenstaete panden koopt zonder voorbehoud van financiering.

Nadat een pand gekocht is, wordt er gestart met het transformeren. Door de jarenlange ervaring wordt de transformatie op een duurzame en kosteneffectieve wijze uitgevoerd. Marcel van Hooijdonk is in staat om van een onooglijk pand weer een mooi en betaalbare woonruimte of winkelruimte te maken.

Op welke manier het pand wordt getransformeerd, hangt volledig af van het soort pand en de locatie. Zo heeft Zuylenstaete regelmatig panden getransformeerd tot studentenhuisvesting, (starters)appartementen en zelfs een hotel.

Op het moment dat de transformatie is afgerond en het pand er tiptop uitziet, is het tijd om het te gaan verhuren. Wij van Zuylenstaete, vinden een hoge servicegraad essentieel.  Voor huurders moet de woonruimte ook echt als een nieuw thuis voelen. Pas als onze huurders tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.