KCAP Architects&Planners

KCAP Architects&Planners
Piekstraat 27
3071 EL Rotterdam

Tel.: Piekstraat 27
E-mail:
Web: http://www.kcap.nl
KCAP Architects&Planners staat bekend om het ontwikkelen van duurzame stedelijke leefomgevingen, met gebouwen en publieke ruimtes die de stad verlevendigen en vernieuwen. In onze ontwerpen combineren we onze expertise van architectuur, stedenbouw en landschap om sociale en ruimtelijke samenhang te bereiken. Ontwerpen met bovendien de nodige flexibiliteit om in te kunnen spelen op de individuele behoeften van gebruikers en nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen.

Kenmerkend voor onze benadering is het toevoegen van kwaliteit aan de leefruimte in de stad. De gebouwen vinden door de juiste programmering op maaiveldniveau aansluiting met de omgeving. In de concepten die wij ontwikkelen, gaan nieuwe woon- en werkvormen, cultuur, duurzaamheid en infrastructuur altijd hand in hand met de sociale aspecten voor huidige en toekomstige generaties.

KCAP is een toonaangevend internationaal ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp. KCAP werd 1989 door Kees Christiaanse opgericht en wordt geleid door negen partners: Xavier Blaringhem, Kees Christiaanse, Jeroen Dirckx, Ruurd Gietema, Anouk Kuitenbrouwer, Irma van Oort, Ute Schneider, Edward Schuurmans en Renske van der Stoep. KCAP werkt vanuit vestigingen in Rotterdam (NL), Zürich (CH) en Shanghai (CN) met meer dan 100 getalenteerde internationale medewerkers aan uiteenlopende projecten in Europa en Azië.