REBOgroep BV

REBOgroep BV
Postbus 37
6950 AA Dieren

Tel.: 0313-427320
E-mail:
Web: http://www.rebogroep.nl

REBOgroep BV

Uw professionele en persoonlijke vastgoedspecialist.

REBOgroep, met vestigingen in Laag Soeren/Dieren, Deventer, Amersfoort, Arnhem, Doetinchem, Utrecht en Zwolle, verleent diensten op het gebied van vastgoed, woningmakelaardij, vereniging van eigenaren, verzekeringen en financieringen. Wij zijn de betrouwbare beheerder van uw vastgoed, wij begeleiden het aan- en verkooptraject van uw bedrijfsruimte of beleggingsobject. Wij zijn de onafhankelijke manager van uw Vereniging van Eigenaren en zorgen voor een uitstekend verzekerings- en financieringspakket.

REBO Vastgoed Management

Heeft u woningen, kantoren, winkels en overige bedrijfsruimte en parkeergarages in exploitatie? Dan zijn wij uw partner. Wij beschikken over commerciële, financiële en technische specialisten, die alle verhuur- en onderhoudstaken perfect voor u invullen. Met ons haalt u meer rendement uit uw onroerend goed. Wij verzorgen het totale property management voor uw vastgoed.

REBO Vastgoed Management is een heldere en professionele organisatie en lid van Vastgoed Management Nederland. Met ons heeft u tevreden huurders, een lage mutatiegraad, een alerte debiteurenbewaking en een duidelijke servicekostenafrekening.

REBO VVE Management

Aan het delen van eigendom moeten heldere afspraken en duidelijke regels ten grondslag liggen. Iedere Vereniging van Eigenaren heeft te maken met administratieve, juridische en technische vraagstukken. Alleen een onafhankelijke specialist kan de gemeenschappelijke belangen goed dienen. Financieel- administratieve taken juridische- bestuurlijke zaken, groot of klein onderhoud: bij REBO VVE Management vindt u op ieder gebied de expertise die u zoekt.

REBO ERA Makelaars

Voor particulieren zijn wij de deskundige steun en toeverlaat bij de aankoop en verkoop van woningen. Onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM, met kennis van de markt. REBO is aangesloten bij de wereldwijd opererende ERA-organisatie, uw garantie voor kwaliteit. U heeft een ruime keuze uit woningen in heel Gelderland en Overijssel. Voor verkoop, verkoop of taxatie bent u bij REBO altijd verzekerd van deskundig advies, toegespitst op uw wensen en eisen.

REBO-Van der Worp Bedrijfsmakelaars

U zoekt een bedrijfsruimte of een beleggingsobject? Een bedrijfshal op maat, een modern kantoorgebouw of een klassiek winkelpand? De bedrijfsmakelaars van REBO-Van der Worp zoeken met u mee. Als specialisten op het terrein van bedrijfshuisvesting gaan we daarbij nog een stap verder. Onze makelaars bemiddelen niet alleen tussen vraag en aanbod van bedrijfsruimte. Ook voor een gedegen advies over uw bedrijfshuisvesting, een taxatie van uw bedrijfsruimte of vastgoedportefeuille en advies over beleggingen in vastgoed zijn uw partner.

REBO De Zekerheid Assurantiën

Ieder bedrijf loop van tijd tot tijd financiële risico's. Maar weet u hoe groot die risico's zijn? En of u ervoor verzekerd bent? REBO De Zekerheid Assurantiën zet dit zonder problemen voor u op een rijtje. Ook uw medewerk(st)ers zijn bij ons in goede handen, op het gebied van verzekeringen, pensioenen, financiële planning en verzuimbegeleiding. Alles onder één dak, onafhankelijk en professioneel. Onze specialisten handelen alles voor u af. Via onze dochteronderneming Mandaat Assuradeuren kunnen wij voor bedrijven en particulieren een op maat gemaakte bedrijfs- dan wel gezinspolis samenstellen.