ProDelta

ProDelta
Parklaan 9
3016 BA Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 89 20 470
E-mail:
Web: http://www.prodelta.nl

Ruim veertig jaar is ProDelta actief als ontwikkelaar en belegger in logistiek en industrieel vastgoed. De vastgoedportefeuille bestaat uit ruim 500.000 m² bebouwing verdeeld over 120 hectare terrein. Het zwaartepunt van de vastgoed activiteiten ligt in de delta van de Rotterdamse haven, de provincie Noord-Brabant en de haven van Antwerpen.

ProDelta is altijd op zoek naar kansen in de markt. Kansen die vragen om innovatieve en duurzame oplossingen. Uitbreiding van de portefeuille wordt daarom gezocht in bestaande projecten, maar ook in grootschalige (her)ontwikkel locaties. Hierbij streven wij, samen met onze partners, naar het hoogst haalbare resultaat.

ProDelta is opgedeeld in de volgende divisies:

ProDelta Development (her)ontwikkelt op internationaal niveau grootschalige vastgoedprojecten. ProDelta Management voert het beheer over meer dan 500.000 m² logistiek vastgoed, verdeeld over 120 hectare terrein in Nederland en België. ProDelta Real Estate Services is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gebouwen en terreinen in de vastgoedportefeuille van ProDelta Real Estate. ProDelta Environmental Support is het eigen adviesbureau dat zich richt op milieutechnische vraagstukken.