FRIS

FRIS
Hoogoorddreef 15
1101 BA Amsterdam


Tel.: 0203017727
E-mail:
Web: http://www.frisgroep.nl

Vastgoedbeslissingen hebben vaak ingrijpende gevolgen, op korte maar zeker ook op lange termijn. Het bijzondere aan de Fris Groep is dat zij door haar multidisciplinaire karakter de gevolgen van vrijwel al deze beslissingen, voor alle fasen waarin het vastgoed zich kan bevinden, inzichtelijk kan maken en daarover gefundeerd kan adviseren. 

Fris heeft immers niet alleen kennis over aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van onroerend goed, maar ook over financieel, administratief, commercieel en technisch beheer; van woningen én van bedrijfsmatig vastgoed. Tevens beschikt de organisatie over ruime expertise op het gebied van assurantiën.

Door de nauwe samenwerking met ontwikkelaars, beleggers, corporaties en gemeenten en het dagelijks contact met de eindgebruiker, is Fris bij uitstek de firma die partijen bij elkaar kan brengen voor het vraaggestuurd ontwikkelen. Middels social media worden doelgroepen geclusterd en optimaal gefaciliteerd in het bottom up ontwikkelen.Dit gebeurt voor zowel zoekers van koop- en huurwoningen als van commercieel vastgoed.

Door inzet van moderne marketingtools en actuele databases is bovendien een slagvaardige organisatie ontstaan die weet wat er speelt in de regio Groot Amsterdam. Op het gebied van beheer van commercieel vastgoed en de beleggingsmakelaardij werken we landelijk en tevens grensoverschrijdend. De compacte omvang van 40 medewerkers maakt dat Fris persoonlijk contact, een grote mate van flexibiliteit en een daadkrachtige houding kan garanderen.

De Fris Groep bestaat uit:

• Fris Woningmakelaars

• Fris Bedrijfsmakelaars

• Fris Vastgoed Management

• Fris Investment Care

• Fris Assurantiën

• Fris Research & Marketing

Meer informatie vindt u op www.frisgroep.nl