Makelaar in Horeca.nl

Makelaar in Horeca.nl
Weide 5
4206 CH Gorinchem


Tel.: 0183-615183
E-mail:
Web: http://www.vmh-horeca.nl

Horeca advies

 

De VMH Horecamakelaars kunnen u helpen bij het geven van horeca advies. Met onze kennis, begeleiding en contacten gaan wij samen met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Het voordeel van de VMH Horecamakelaars is dat er in iedere regio een gespecialiseerde horecamakelaar zit die de omgeving en regio goed kent. Klik hier om te kijken welke horeca adviseurs u in uw regio kunnen helpen.

Wij kunnen u met ons deskundig advies zowel helpen bij een bestaand horecabedrijf als bij een nog aan te kopen horecabedrijf. Bij het aankopen van een horecabedrijf kunnen wij meekijken, meedenken, calculeren en met u brainstormen over uw start en aankoopplannen.Kaart VMH leden

Voorgesprek om met u bij te praten over uw plannen en de vorderingen tot nu toe;Bezichtiging van het bedrijf wat u voor ogen heeft;Nagesprek, waarbij alle facetten doorgenomen worden om te beoordelen of u hierbij een verstandige en financieel gezonde keuze maakt.

Aan de orde komen onder andere de constructie van overname, verlies en winstrekening, cash flow, eigen vermogen, vraagprijs en werkelijke waarde op basis van inschatting, financieringsbehoefte, huur en huurovereenkomst en natuurlijk alles wat u belangrijk vindt te bespreken. Bedrijfsbezichtiging: beoordeling over te nemen bedrijf (inventaris en technische installaties), inschatting nodige investeringen, kansen en risico’s en marketing.

Wij begeleiden daarnaast ondernemers die in zwaar weer zitten en vanuit de bijzonder beheer of van de bank onder verscherpt toezicht staan. De VMH Horecamakelaars voeren bedrijfsdoorlichtingen uit, schrijven adviesrapportages.

Via het contactformulier kunt u direct met ons in contact komen en kunnen wij uw vragen over horeca advies beantwoorden. Via het inschrijfformulier houden wij u op de hoogte van het nieuwste aanbod en prijswijzigingen.