DENTONS BOEKEL

DENTONS BOEKEL
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam


Tel.: 020 795 3953
E-mail:
Web: http://dentons.boekel.com/

Dentons Boekel is een full-service kantoor en biedt juridisch, fiscaal advies en notariële diensten aan. Wij staan Nederlandse en internationale cliënten bij zowel in transacties als bij geschillen en procedures.

Sinds we zijn samengegaan met Dentons, combineren wij onze uitgebreide ervaring op de Nederlandse markt, met de expertise van een wereldwijd netwerk.

Wij combineren persoonlijke dienstverlening met een nuchtere aanpak om onze cliënten te ondersteunen bij wat hen ook bezig houdt. Wij wisselen graag van gedachten over hoe wij u eventueel van dienst kunnen zijn.

Met meer dan 40 vastgoed specialisten, hebben wij één van de grootste en meest vooraanstaande vastgoedpraktijken van Nederland. Wij verzorgen de complete juridische begeleiding van vastgoedtransacties voor investeerders, ontwikkelaars en kapitaalverschaffers. Onze advocaten en notarissen adviseren niet alleen bij koop- en verkooptransacties en de financiering daarvan, maar ook over joint ventures en projectontwikkeling. Wij staan investeringsfondsen bij, begeleiden publiek/private samenwerkingsverbanden en zetten fiscaal gedreven structuren op. Wij hebben tevens een solide procespraktijk op vastgoed gebied. Die ervaringen nemen wij mee in onze advieswerkzaamheden die wij samen met ons notariaat uitvoeren.