BOEKEL

BOEKEL
Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam


Tel.: 020 795 3953
E-mail:
Web: http://www.boekel.com

BOEKEL is een middelgroot advocaten- en notarissenkantoor dat zich kenmerkt door korte communicatielijnen en een grote mate van specialisatie. Onze advocaten en notarissen reduceren ‘hands on’ en innovatief de juridische complexiteit voor hun cliënten en opereren ook in hun eigen bedrijfsvoering naar de eisen van deze tijd. Hoogstaand advies met een focus op Corporate & Real Estate, met litigation als extra competentie. Uitgevoerd door een juiste mix van hoogwaardig talent en erkende expertise: young & wise.

De praktijkgroep Vastgoed van BOEKEL behoort al jaren tot de grootste en meest vooraanstaande van Nederland. De advocaten en notarissen zijn op dit gebied bij uitstek gespecialiseerd en adviseren over alle juridische aspecten van het vastgoed.

Het gaat daarbij niet alleen om de koop, verkoop, (ver-)huur of financiering van bedrijfspanden (retail- en kantoorpanden) of woningen. BOEKEL adviseert tevens op het gebied van ondermeer lease, aanbestedingsrecht, bouwrecht, en bestuursrecht, appartementsrecht, project- en gebiedsontwikkeling, publiek-private samenwerking, parkmanagement en erfpacht.