L.IF.E. NV

L.IF.E. NV
Mechelsesteenweg 64/401
2018 Antwerpen
België

Tel.: +32 3 238 88 88
E-mail:
Web: http://www.ilovelife.be

Als ontwikkelaar hebben we een fantastische invloed op het leven.

Onze gebouwen bepalen hoe de stad eruit ziet. Nu, maar ook morgen en de komende decennia. Wij kleuren het stadsleven en geven de skyline vorm. Maar veel meer nog kleuren we de levens van de mensen die in onze gebouwen wonen en werken.

En geen enkel van die levens is standaard. Ze zijn allemaal uniek. Verrassend. Spannend. Origineel. Daarom bouwen we nooit standaardprojecten. Daarom besteden we ongegeneerd veel tijd aan schoonheid en details. Aan het creëren van een unieke beleving en een échte ervaring. Aan het uitzoeken van exceptionele locaties en het ontwerpen van bijzondere interieurs.

Die focus zit in al onze projecten. Of we nu industrieel erfgoed een derde leven schenken, of onbenutte stadsruimte voor het eerst invullen met studentenwoningen – overal staat onze architectuur in functie van het echte leven.

Daarom heten wij L.I.F.E. – Living In Funky Environments.

Serge Hannecart heeft al meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed en al honderden projecten op zijn naam. Gedreven door schoonheid en met oog voor elk detail is het bedenken en ontwerpen van vernieuwende concepten dan ook een motivatie om van zijn job zijn passie te maken. Zijn ondernemerschap en creativiteit zijn de essentie van LIFE.