Van der Borden Vastgoedprofessionals

Van der Borden Vastgoedprofessionals
Kennemerstraatweg 181
1814 GH Alkmaar

Tel.: 072-5181800
E-mail:
Web: http://www.vanderborden.nl

Van der Borden Huur & Beheer is een bedrijfsonderdeel van het moederbedrijf Van der Borden Makelaardij te Alkmaar. Sinds 1933 is van der Borden actief in de vastgoedmarkt in vele takken van sport. In het werkgebied Noord-Holland staat Van der Borden als een goed kantoor bekend. Vele kleine,- en grote beleggers hebben wij afgelopen jaren al mogen ontzorgen.

Van der Borden Huur & Beheer heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het beheren van vastgoed. Deze zelfstandig opererende afdeling voert het huurbeheer voor particulieren, gemeenten, stichtingen, corporaties als ook voor institutionele beleggers. De werkzaamheden zijn ruim omvattend. Huurkandidaten worden gezocht, huurcontracten worden opgemaakt en nadien neemt Van der Borden Huur & Beheer, conform het bepaalde in de beheerovereenkomst, de werkzaamheden van de opdrachtgever uit handen. Het gehele traject van de huurbetalingen tot en met het onderhoud wordt uit handen genomen.

Van der Borden Huur & Beheer biedt zijn zakelijke en particuliere relaties kwalitatief hoge diensten met een prima service, dit met ons team van professionele medewerkers. Wij ondersteunen onze relaties graag bij het verzorgen van de huurontvangsten en het operationeel en technisch beheer van woningen en commercieel vastgoed.