Subvention B.V.

Subvention B.V.
Zuiderval 100
7543 EZ ENSCHEDE

Tel.: 053-434 85 12
E-mail:
Web: http://www.subvention.nl

Gaat u als vastgoedinvesteerder nieuw bouwen of juist renoveren? Voor milieuvriendelijke en energiezuinige investeringen zijn er vanuit Europa, nationale overheden en fondsen diverse stimuleringsregelingen.

Subvention is gespecialiseerd in het verwerven van subsidies voor bouw- & investeringsprojecten en helpt u graag! Wij verzorgen voor u een vrijblijvend onderzoek en vervolgens het complete subsidietraject op basis van no cure, no pay.

In nauw overleg met alle betrokken partijen begeleiden wij uw subsidietrajecten en vormen wij het ‘spin in het web’. Vaak zijn we al vroeg betrokken bij het project. We analyseren de mogelijkheden voor u en geven sturing aan het project. Onze adviezen dragen bij aan de ‘vergroening’ van projecten en dus ook aan de realisatie van een duurzame toekomst.

Subvention biedt daarnaast diensten aan voor het behalen van een BREEAM certificaat. BREEAM is een internationaal keurmerk die de duurzaamheid van utiliteitsgebouwen inzichtelijk maakt. Wanneer u als vastgoedinvesteerder in Nederland een pand realiseert met het BREEAM label 'Very Good' of beter, dan kunt u gebruik maken van fiscale subsidievoordelen.

Naast de subsidiemogelijkheden kunt u ook bij ons terecht voor energielabels en diverse keurmerken via onze dochteronderneming Zienergie. 

Maakt u als vastgoedinvesteerder in Nederland gebruik van alle fiscale subsidiemogelijkheden? Neem voor al uw projectplannen vrijblijvend contact met ons op of bekijk eerdere projecten op onze website.