Betsema Groep - Betsema Bouw

Betsema Groep - Betsema Bouw
Eigen Haard 25, 8561 EX Balk, Nederland

Tel.: 0514 603 900
E-mail:
Web: http://www.betsemagroep.nl/

Betsema Groep solide partner voor kwaliteit en innovatie in de bouw

Betsema Groep bouwt zowel voor particulier als voor bedrijven en overheid. Van grootschalige projecten zoals sportcomplexen, bedrijfsgebouwen en scholen tot het realiseren van een droomwoning of verbouwing voor particulier: Betsema Groep is van alle markten thuis. Kwaliteit staat bij Betsema Groep in hoog vaandel. Door eigen kwaliteitscontroles is de Betsema Groep de opdrachtgever voor. Het reduceren van zogenaamde ‘faalkosten’ en het waarborgen van een hoge kwaliteit zijn binnen Betsema Groep vaste thema’s. Daarvoor heeft de Betsema Groep een onafhankelijke kwaliteitsmedewerker in dienst die het werk voortdurend toetst. Dit wordt door de klanten als zeer positief ervaren.

Welzijn en veiligheid
Welzijn en veiligheid hebben bij Betsema Groep de allerhoogste prioriteit. De maandelijkse veiligheidsinspecties op de projecten dragen bij tot een algemeen besef en hoge aandacht voor veiligheidsrisico’s. De bedrijven van de Betsema Groep zijn VCA, ISO 9001 en KOMO gecertificeerd.

Voor de gevelsluitingen, metselwerk en timmerwerk werkt de Betsema Groep met hefsteigers.  Mede hierdoor zijn er veel minder rugklachten dan bij het gebruik van traditionele stalen steigers. Vrijwel alle materialen worden op de bouwplaats met machines getransporteerd. De steenpakketten worden zodanig aangeleverd dat handmatig leeghalen niet meer nodig is.

Delfsma Bouw & Ontwikkeling
Delfsma Bouw & Ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van Betsema Groep. Sinds 2014 is Delfsma Bouw & Ontwikkeling binnen de groep de specialist voor nieuwbouw, verbouw en realisatie van projecten. Delfsma Bouw & Ontwikkeling is al 100 jaar een bekende naam in Noord-Nederland.

Delfsma Bouw & Ontwikkeling werkt met een enthousiast team vaste medewerkers.
Delfsma Bouw & Ontwikkeling is aangesloten bij Bouwend Nederland en Bouwgarant. Alle projecten zijn aan belangrijke keurmerken verbonden en de kwaliteit wordt bewaakt conform strakke standaarden. Ook is Delfsma Bouw & Ontwikkeling VCA** gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid een begrip is voor alle medewerkers.

Specialist als onderaannemer
Betsema Groep opereert als specialist en als onderaannemer. Al jarenlang werkt de Betsema Groep als onderaannemer of co-maker samen met hoofdaannemers voor het realiseren van uiteenlopende projecten. Daarbij kunnen de opdrachtgevers bouwen op duidelijke afspraken en hoogwaardige bouwtechnieken.

De Betsema Groep verzorgt ruwbouw en de werkzaamheden aan het casco en buitenblad in woning- en utiliteitsbouw. Dit in de ruimste zin van het woord. Voor metselwerk, lijmwerk, stelwerk, gevelbetimmeringen, montage van prefab beton, dakelementen en houten spouwbladen is de Betsema Groep een bekende en gewaardeerde partner in de bouwwereld. Bouwactiviteiten van de Betsema Groep zijn onder meer:

·       Kalkzandsteen lijmwerk

·       Stelwerk en maatvoering

·       Montage van dakelementen

·       Monteren van kozijnen

·       Aanbrengen van staalconstructies

·       Betimmeringen

·       Aanbrengen van aluminium delen

·       Gevelbekleding: beplating en cementgebonden delen

·       Leveren en monteren van steigers

·       Metselwerk en voegwerk

·       Montage van houten spouwbladen

·       Montage van betonnen prefabdelen

·       Montage van betonnen casco’s

Specialist in hefsteigers
De inzet en verhuur van hefsteigers is één van de specialismen van de Betsema Groep. Naast hefsteigers levert Betsema Groep ook diverse alternatieve bouwsystemen, hoogwerkers en verreikers.

Doordat het werk staande kan worden uitgevoerd heeft toepassing van de hefsteiger een groter rendement tot gevolg. Ook gaat de montage van een hefsteiger veel sneller dan de montage van een traditionele stalen steiger. De veiligheid is beter inzichtelijk wat bij traditionele steigers nog al eens te wensen overlaat. Montage wordt altijd door eigen monteurs uitgevoerd, inclusief de daarop volgende keuring waarna de machine wordt vrijgegeven voor gebruik.

De Betsema Groep beschikt over zo’n 140 hefsteigers. Zo zijn er modulaire hefsteigers en robuuste hefsteigers met een vast platform voor het zware werk. Naast hefsteigers kunnen klanten bij de Betsema Groep ook terecht voor verhuur van hoogwerkers, en overig materieel voor werken op hoogte.

De hefsteiger is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen steiger. Ergonomisch behaalt werken met de hefsteiger belangrijke voordelen doordat het werk altijd staande kan worden uitgevoerd. Daarnaast kan door toepassing van hefsteigers meer productie worden gerealiseerd door de medewerkers.

http://jaapbetsema.nl/

http://www.vastgoedjongens.nl/jaap-betsema/

http://www.blikopnieuws.nl/nieuws/258979/fries-familiebedrijf-betsema-groep-groeit-door-onder-leidin...