Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Kanaalstraat 12
5347 KM OSSTel.: 0412-669444
E-mail:
Web: http://www.hb-oss.nl

Onze drijfveer  

Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1922 een belangrijke drijfveer voor Hendriks. Wij vinden namelijk dat de gebouwde omgeving altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Met perfecte bouwkwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Zodat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en leven. Met een minimale belasting voor het milieu en de natuurlijke energiebronnen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en regionale betrokkenheid zitten diep verankerd in ons bedrijf.

Voortdurend verbeteren  

Wij zoeken continu naar slimme, nieuwe en innovatieve manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Deze drang naar voortdurende verbetering zit al drie generaties in de genen van ons familiebedrijf. We hebben dit vertaald in de ambitie om het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland te worden.

Maximale klantwaarde, door integraal samenwerken vanuit Total Cost of Ownership  

Als integrale dienstverlener brengen we onze kennis en expertise het liefst zo vroeg mogelijk in het proces in. Zodat we maximale klantwaarde creëren vanuit de filosofie van Total Cost of Ownership. In een open dialoog met klanten en bewoners bouwen we samen aan de beste oplossing. Daarbij werken onze gedreven collega’s uit de disciplines advies, ontwikkeling, bouw, W- en E-installatie en onderhoud, renovatie en beheer integraal samen. Wij zijn ervaren in de segmenten wonen, zorg, onderwijs en sciencepark vastgoed.