VBO Makelaar – Bedrijfsmatig Vastgoed

VBO Makelaar – Bedrijfsmatig Vastgoed
Postbus 135
2630 AC Nootdorp

Tel.: 070 – 3458703
E-mail:
Web: http://www.vbobedrijfsmatig.nl

* De VBO Bedrijfsmatig Vastgoedmakelaar: actuele kennis van zaken!
* DNV-gecertificeerd
* Aangesloten op Realnext
* Specialist in het MKB-segment
* Optimale kennis lokale marktontwikkelingen 

Bijzondere deskundigheid en veel ervaring is bij bemiddeling in bedrijfsmatig vastgoed een vereiste. De VBO Bedrijfsmatig Vastgoedmakelaars zijn DNV-gecertificeerde makelaars die zich hebben gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en beschikken over aantoonbare en relevante praktijkervaring. Naast de gebruikelijke diensten als taxeren, aan- / en verkoopbemiddeling en het opstellen van koop- / en huurovereenkomsten voor bedrijfsmatig vastgoed, kunt u de BVG makelaar ook inschakelen voor:

* Ondersteuning bij uw WOZ-beschikking
Binnenkort ontvangt u de nieuwe WOZ-beschikking met daarin de waarde van uw bedrijfspand. Het betreft hier de waardevaststelling per 1 januari 2008. Deze waarde wordt door de gemeente in de meeste gevallen vastgesteld conform zogenaamde “modelmatige waardering”. Voor u is het uitermate belangrijk dat er sprake is van een correcte, niet te hoge, vaststelling. Wij begrijpen dat u niet bent gebaat met een te hoge belastingaanslag. Een te hoog gehanteerde waarde beperkt u immers in het afschrijven op uw onroerend goed. De VBO-makelaar die is gespecialiseerd in Bedrijfsmatig Vastgoed (BVG) kan bepalen of de gemeente uitgaat van de juiste waarde van uw bedrijfspand. Hij of zij helpt u verder bij een eventuele bezwaarprocedure bij de gemeente. 

* Totaaladvies bedrijfspand
De VBO makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed kan u bijvoorbeeld ook helpen bij zaken als bestemmingsplannen, het zoeken van het juiste bedrijfspand met een uitstraling die past bij uw corporate identity. Naar gelang uw wensen, kan hij of zij u voorzien van een totaaladvies. Ook kan gekozen worden voor begeleiding of ondersteuning van een bepaald traject. Zij beschikken onder meer over kennis op het gebied van bereikbaarheid (zowel nu als in de toekomst), efficiënt gebruik van een pand, ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de laatste stand van zaken in de lokale politiek. 

Persoonscertificatie volgens ISO 17024
De gespecialiseerde makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van vakkennis en certificering. De makelaar volgt verplicht een systeem van Permanente Educatie (PE). Om gecertificeerd te blijven dient jaarlijks een bepaald aantal PE-punten behaald te worden via het Permanente Educatie programma. Met de certificeringregeling zoals hierboven genoemd zijn de VBO Bedrijfsmatig Vastgoedmakelaars gecertificeerd volgens ISO 17024 (persooncertificatie), uitgegeven door Det Norske Veritas (DNV). Hierdoor bent u verzekerd van een vastgoedspecialist die kwaliteit levert en beschikt over actuele kennis van het vakgebied. 

Kwaliteitsregister SCVM
De VBO-makelaars Bedrijfsmatig Vastgoed staan ingeschreven in het kwaliteitsregister SCVM. Dit is een openbaar register van geregistreerde makelaars met een eigen gedragscode en een aparte kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. 

Bestuursleden VBO Bedrijfsmatig Vastgoed
Van der Reijd Makelaars BV, de heer B.T.A. Meerman (Secretaris)
Roelfzema Vastgoedadviseurs, de heer ing. S.J. Roelfzema (Voorzitter a.i.)
JVA Vastgoed Adviseurs B.V., de heer C.G. de Jager (Penningmeester)
Makelaardij Mart-Goed B.V., de heer M.J. Zwinkels (Bestuurslid)