MAIN Energie

MAIN Energie
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen

Tel.: +31 (0)88 08 09 140
E-mail:
Web: http://www.mainenergie.nl

MAIN Energie is al sinds 2003 de energieleverancier voor vastgoed. Sinds april 2017 zijn wij onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia. Het geheim van ons succes is onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en innovatieve dienstverlening. Als klant heeft u uw eigen BREEAM gecertificeerde accountmanager die gespecialiseerd is in vastgoed. U kunt hem voor vragen direct bereiken. Bij ons dus geen keuzemenu’s en wachttijden. Samen met uw accountmanager en vaste binnendienst contactpersoon bepaalt u uw eigen energie inkoopstrategie en uw eigen methodiek van facturatie die we geheel naar wens kunnen inrichten. Uw expertise van de markt gecombineerd met die van ons levert de beste energie-inkoop op voor uw panden. Energie leveren met specifieke en grondige kennis van de vastgoedmarkt, dat is zakendoen met MAIN.

Wij leveren 100 procent groene stroom zonder meerprijs. Deze is geaccrediteerd door CertiQ. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektriciteit af te nemen opgewekt middels windenergie vanuit Nederland of Europa. Als alternatief bieden wij ook Biomassa opgewekt in Nederland. Ook leveren wij tegen een kleine meerprijs CO2 gecompenseerd gas. Hierdoor waarborgt u de duurzaamheid van uw panden.

Als vastgoedbeheerder heeft u meerdere locaties in uw portfolio. Wij begrijpen als geen ander dat u al uw locaties wilt kunnen beheren, monitoren en vergelijken. Vooral als het op energie aan komt. Uw panden aan- en afmelden, nota’s inzien en inzicht in het verbruik en nog veel meer zaken simpel en snel in uw eigen online omgeving. Dit kan allemaal in mijnMAIN voor Vastgoed met slechts één account met één wachtwoord voor alle entiteiten!

Zakendoen met mijnMAIN voor Vastgoed is:

  • Eenvoudig aan- en afmelden van uw panden
  • Inzicht in verbruiken en type aansluitingen van uw panden
  • Berekenen van CO2 reductie van uw panden met de CO2 Calculator.
  • Maken van groencertificaten voor uw locaties
  • Inzicht in al uw nota’s
  • Vergelijken van energieverbruik van uw panden
  • Rechten toekennen aan medewerkers voor verschillende klantportfolio’s
  • Opgeven referenties per aansluiting voor een gemakkelijke administratie
  • Inzicht in temperatuur invloeden op uw energieverbruik door data van het dichtstbijzijnde KNMI weerstation
  • Identificeren van panden met de grootste potentie om kosten te besparen door middel van pieksignalering.

Energiescope: Dé digitale tussenmeter

De vastgoedmarkt is tevens een dynamische wereld waar huurderswisselingen en mutaties aan de orde van de dag zijn. Gezien de terugkerende problematiek inzake het doorberekenen van het werkelijk energieverbruik aan huurders hebben wij in nauwe samenwerking met onze vastgoedklanten Energiescope’ ontwikkeld. Dit is dé ‘alles-in-één’ tussenbemeteringsdienst voor het op afstand monitoren van het energieverbruik per huurder.


 
Dennis Ostendorf, Commercieel Directeur MAIN Energie