MAIN Energie

MAIN Energie
Cruquiusweg 142 G
1019 AK Amsterdam

Tel.: +31 (0)20 591 19 06
E-mail:
Web: http://www.mainenergie.nl

 

Ruim tien jaar is MAIN Energie dé energieleverancier voor de vastgoedsector. Speciaal voor de vastgoedmarkt is het product voorVastgoed ontwikkeld. Onze dienstverlening is toegesneden op de specifieke wensen van de vastgoedmarkt. Iedere vastgoedklant profiteert bij MAIN Energie van scherpe tarieven en persoonlijke service.

Persoonlijk contact
Als klant van MAIN Energie krijgt u een persoonlijke accountmanager. Deze komt bij u langs en geeft u duidelijk advies, toegespitst op uw situatie. Heeft u vragen, dan heeft u altijd de mogelijkheid om uw accountmanager op zijn mobiele telefoon te bellen. U heeft dus één aanspreekpunt voor uw contact met MAIN Energie. Voor al uw operationele zaken hebben wij bovendien een Accountteam met uitstekende kennis van de vastgoedsector voor u klaar zitten.


Efficiënt energie inkopen resulteert in scherpe tarieven
Samen met MAIN Energie bepaalt u de beste inkoopstrategie. Uw persoonlijke accountmanager adviseert u proactief over prijsontwikkelingen. Maandelijks ontvangt u van ons een marktrapport waarmee u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt.


Door het clusteren van energieprofielen bewerkstelligen wij een evenwichtig afnamepatroon. Voor u betekent dit dat u bij tussentijdse ontbinding in het geval van mutaties in de portfolio geen boetes krijgt. Zo weet u zeker dat u altijd profiteert van scherpe tarieven en nooit méér energie afneemt dan u verbruikt. Deze service hebben wij speciaal voor de vastgoedmarkt ontwikkeld.


U krijgt dus duurzame energie tegen scherpe tarieven.


Facturatie op maat, geheel naar uw wens
Samen met u richten we de facturatie naar uw wens in. Zo versimpelen wij uw administratie en wint u tijd. Bij ons kunt u ervoor kiezen uw facturatie op maat te ontvangen: alles op één verzamelnota of voor ieder pand apart. U kunt ervoor kiezen deze maandelijks te ontvangen of per kwartaal en opgesteld met bepaalde referentienummers, gebouwnamen of andere kenmerken. Het kan allemaal, exclusief bij ons.


Het gemak van uw online vastgoedaccount
Met uw online vastgoedaccount kunt u de verbruiksgegevens per pand inzien. Daarnaast biedt het de mogelijkheid historische gegevens op te vragen, gegevens te wijzigen en kunt u inzien door wie meterstanden zijn ingevoerd.
Wisselend energieverbruik in uw portfolio kunt u bovendien makkelijk opvangen. Met uw unieke online account kunt u snel en veilig panden aan- en afmelden. Zo kunt u in het geval leegstand eenvoudig mutaties in uw energieafname ondervangen.
Onze online omgeving scheelt u veel tijd en moeite. Tijd die u ongetwijfeld liever besteedt aan andere zaken dan uw energielevering. Met MAIN Energie voorVastgoed kan dat.


Groene energie
MAIN Energie levert uitsluitend gecertificeerde groene elektriciteit, zonder meerkosten, goedgekeurd door CertiQ.

Indien u dat wenst, kunt u tegen een kleine meerprijs tevens kiezen voor CO2-gecompenseerd gas. MAIN Energie investeert in duurzame projecten en steunt andere groene initiatieven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.


Als vastgoedklant profiteert u bij MAIN Energie van:

 

  • Persoonlijke contact via uw eigen accountmanager
  • Scherpe tarieven
  • Contractbeheer
  • Overzichtelijke facturatie
  • Transparant aanbod
  • Duurzame samenwerking
  • Uw eigen online account voor aan- en afmeldingen (en verbruikskostenoverzichten) 

 


 
Dennis Ostendorf, Commercieel Directeur MAIN Energie