MAIN Energie

MAIN Energie
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen

Tel.: +31 (0)88 08 09 140
E-mail:
Web: http://www.mainenergie.nl/vastgoed

MAIN Energie is sinds 2003 dé energiepartner voor vastgoed. Het geheim van ons succes is onze persoonlijke en proactieve benadering van onze vastgoedklanten. Daarnaast spelen flexibiliteit en innovatieve dienstverlening een grote rol. Zo hebben wij een aantal innovatieve diensten ontwikkeld waarmee u panden kunt vergelijken, panden aan- en af kunt melden en het daadwerkelijke verbruik van uw huurders inzichtelijk maakt. Ook bieden wij advies op het gebied van energiewetgeving van de overheid en de EU waarmee u te maken heeft. Zo helpen wij u met het verkrijgen van het minimaal vereiste energielabel C in 2023 en label A in 2030.

Als klant van MAIN Energie kunt u zelf kiezen voor de herkomst van uw elektriciteit. Tevens bestaat de mogelijkheid om elektriciteit af te nemen opgewekt middels windenergie vanuit Nederland of Europa. Als alternatief bieden wij ook Biomassa opgewekt in Nederland. Ook leveren wij tegen een kleine meerprijs CO2 gecompenseerd gas. Hierdoor waarborgt u de duurzaamheid van uw panden.

Als vastgoedbeheerder heeft u meerdere locaties in uw portfolio. Wij begrijpen als geen ander dat u al uw locaties wilt kunnen beheren, monitoren en vergelijken. Vooral als het op energie aan komt. Uw panden aan- en afmelden, nota’s inzien en inzicht in het verbruik en nog veel meer zaken simpel en snel in uw eigen online omgeving. Dit kan allemaal in mijnMAIN voor Vastgoed met slechts één account met één wachtwoord voor alle entiteiten!

mijnMAIN voor Vastgoed is:

Eenvoudig aan- en afmelden van uw panden Inzicht in verbruiken en type aansluitingen van uw panden Berekenen van CO2 reductie van uw panden met de CO2 Calculator. Maken van groencertificaten voor uw locaties Inzicht in al uw nota’s Vergelijken van energieverbruik van uw panden Rechten toekennen aan medewerkers voor verschillende klantportfolio’s Opgeven referenties per aansluiting voor een gemakkelijke administratie Inzicht in temperatuur invloeden op uw energieverbruik door data van het dichtstbijzijnde KNMI weerstation Identificeren van panden met de grootste potentie om kosten te besparen door middel van pieksignalering.

Energiescope: Dé digitale tussenmeter

De vastgoedmarkt is tevens een dynamische wereld waar huurderswisselingen en mutaties aan de orde van de dag zijn. Gezien de terugkerende problematiek inzake het doorberekenen van het werkelijk energieverbruik aan huurders hebben wij in nauwe samenwerking met onze vastgoedklanten ‘Energiescope’ ontwikkeld. Dit is dé ‘alles-in-één’ tussenbemeteringsdienst voor het op afstand monitoren van het energieverbruik per huurder.


 
Dennis Ostendorf, Commercieel Directeur MAIN Energie