Image Building - de specialist in tijdelijke buitenreclame

Image Building - de specialist in tijdelijke buitenreclame
Wegastraat 15
2516 AN Den Haag

Tel.: 070 315 10 90
E-mail:
Web: http://www.imagebuilding.com/

IMAGE BUILDING - DE SPECIALIST IN TIJDELIJKE BUITENRECLAME
Jouw merk of bedrijf heeft een imago. Een imago waarover is nagedacht, waar je trots op bent! De essentie is om dit imago in alle verschillende vormen van communicatie te behouden, en waar nodig kracht bij te zetten. Dit geldt zowel online als offline, fysiek… in het land. Daar waar jouw doelgroep is, waar jouw bedrijf of merk gezien wordt.

Fysieke communicatie. Image Building helpt jou daarmee. Image Building heeft een aantal branchespecialismen waar zij een kei in is als het gaat om merkpositionering.

EXPOSURE GEGARANDEERD
Eigenaren en gebruikers met elkaar verbinden? Een pand, terrein of winkelunit met behulp van tijdelijke buitenreclame onder de aandacht brengen? Image Building creëert samen met de klant de juiste balans in de online en offline communicatie.

MEER TRANSACTIES DANKZIJ VERHUURBORDEN!
Fysieke reclamedragers bij het vastgoedobject zijn nog altijd essentieel in de zoektocht naar een geschikte gebruiker voor een pand. Makelaars en vastgoedeigenaren weten Image Building al jaren te vinden. De onroerend goed branche is de branche waarin het bedrijf is gestart. Begin jaren ’90 is Image Building kleinschalig begonnen en mede dankzij de vele opdrachten die hen gegund werden is het een bedrijf van formaat geworden.