Taxand Nederland B.V.

Taxand Nederland B.V.
Jachthavenweg 124
1081 KJ AMSTERDAM

Tel.: +31 20 43 56 400
E-mail:
Web: http://www.taxand.nl

Taxand is een fiscaal full-service kantoor binnen een wereldwijde organisatie, zonder (audit) conflicten, ingewikkelde procedures en bureaucratie, met begeleiding van start tot finish, met kleine teams en directe toegang tot de partners. Ons doel is u te voorzien van snelle en praktische fiscale antwoorden waar u direct iets aan heeft. Voor meer informatie bezoek onze website www.taxand.nl.

Taxand Nederland is gevestigd in Amsterdam. Wij zijn een onafhankelijk kantoor voor fiscaal advies en bieden een volledig pakket aan fiscale diensten. Wij houden ons in het bijzonder bezig met (internationale) fiscale geschillen, (vastgoed) transacties en (her)structureringen.

Het begeleiden van transacties vormt een kernactiviteit binnen ons kantoor. We beschikken over de expertise en capaciteit om onze cliënten te ondersteunen in elke fase van een M&A-proces: bij het uitvoeren van een fiscale due diligence, het opzetten van een efficiënte structuur, het beoordelen van de fiscale bepalingen in de koopovereenkomst, het uitvoeren van een beloningsregeling voor het management en het afronden van activiteiten na afloop van de transactie. Daar we wereldwijd actief zijn, kunnen we cliënten bijstaan in transacties waarbij meerdere landen zijn betrokken.

In aanvulling op onze algemene fiscale praktijk beschikken we ook over een sterke praktijk op het gebied van aangiften en BTW, vastgoed, loonbelasting en vermogende particulieren.

Wij hebben ruime ervaring in het adviseren over internationale belastingzaken zoals transfer pricing, EU-staatssteun en ontwikkelingen inzake OESO/BEPS.

We hebben een toegewijd team dat is toegelaten tot de Nederlandse Orde van Advocaten en zich richt op fiscale geschillen, fiscale controles, arbitrage en onderlinge overlegprocedures. We hebben ervaring met het procederen in spraakmakende belastingzaken. Wij assisteren vanaf het eerste contact met de belastingdienst over een mogelijk conflict tot aan (indien nodig) de hoogste (Europese) rechter.

 


Klik op de foto voor meer informatie over Susan Raaijmakers.