Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VASTGOEDJOURNAAL.NL

Het bedrijfsabonnement gaat in op het moment van aanmelding en is geldig voor 1 jaar. Het bedrijfsabonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd voor de periode van 1 jaar.

Kosten
De kosten voor het bedrijfsabonnement zijn per jaar € 395,00 excl. BTW.

Gebruiksrecht
Het gebruiksrecht van de internetsite is uitsluitend bestemd voor één bedrijf, gevestigd zoals opgegeven bij de aanmelding. Delen van het abonnement met andere bedrijven of bijkantoren door uitwisseling van inloggegevens is niet toegestaan. Indien door Vastgoedjournaal.nl wordt vastgesteld dat een abonnement door meerdere bedrijven wordt gebruikt, wordt het abonnement onmiddellijk stopgezet en vindt geen restitutie plaats van abonnementsgelden. Tevens zal aan de bedrijven die ongevraagd gebruik hebben gemaakt van onze nieuwsdiensten € 395,00 excl. BTW. aan kosten in rekening worden gebracht (een jaarabonnement).

Aanmelding
Aanmelding vindt plaats via www.vastgoedjournaal.nl. Na aanmelding ontvangt u binnen 24 uur een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de gehele site.

Facturatie
Na aanmelding ontvangt u binnen circa 10 werkdagen een factuur op het door u aangegeven adres. Indien deze factuur niet binnen de termijn van 30 dagen wordt voldaan, wordt de toegang tot de website geblokkeerd in afwachting van de betaling.

Opzeggingen
Opzegging van het jaarabonnement dient 1 maand voor het verlopen van het abonnement plaats te vinden. Indien de opzegging niet binnen de opzegtermijn valt, wordt uw abonnement stilzwijgend verlengd voor de periode van 1 jaar. Opzeggingen dienen onder vermelding van uw naam-, adres en woonplaatsgegevens, schriftelijk of per mail op finance@vastgoedjournaal.nl te worden doorgegeven aan Vastgoedjournaal.nl, t.a.v. administratie, Hogeweg 19, 2042 GD Zandvoort. Vermeld s.v.p. hierbij "opzegging bedrijfsabonnement Vastgoedjournaal". Vastgoedjournaal.nl hecht veel waarde aan de reden van uw opzegging, wilt u de reden vermelden?


ALGEMENE VOORWAARDEN WONINGMARKTNL

Het abonnement gaat in op het moment van aanmelding en is geldig voor 1 jaar. Het abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd voor de periode van 1 jaar.

Kosten
De kosten voor het jaarabonnement zijn per jaar € 295,00 excl. BTW. U krijgt dan de dagelijkse nieuwsbrief met daarin actueel woningmarktnieuws. Een abonnement op WoningmartkNl kan alleen afgesloten worden door bedrijven die al een abonnement hebben op Vastgoedjournaal.nl

Gebruiksrecht
Het gebruiksrecht van de internetsite is uitsluitend bestemd voor één bedrijf, gevestigd zoals opgegeven bij de aanmelding. Delen van het abonnement met andere bedrijven of bijkantoren door uitwisseling van inloggegevens is niet toegestaan. Indien door WoningmarktNL wordt vastgesteld dat een abonnement door meerdere bedrijven wordt gebruikt, wordt het abonnement onmiddellijk stopgezet en vindt geen restitutie plaats van abonnementsgelden. Tevens zal aan de bedrijven die ongevraagd gebruik hebben gemaakt van onze nieuwsdiensten € 295,00 excl. BTW. aan kosten in rekening worden gebracht (een jaarabonnement).

Aanmelding
Aanmelding voor de extra nieuwsdienst op WoningmarktNL vindt plaats via www.vastgoedjournaal.nl Na aanmelding ontvangt u binnen 24 uur een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de gehele site.

Facturatie
Na aanmelding ontvangt u binnen circa 10 werkdagen een factuur op het door u aangegeven adres. Indien deze factuur niet binnen de termijn van 30 dagen wordt voldaan, wordt de toegang tot de website geblokkeerd in afwachting van de betaling.

Opzeggingen
Opzegging van het jaarabonnement dient 1 maand voor het verlopen van het abonnement plaats te vinden. Indien de opzegging niet binnen de opzegtermijn valt, wordt uw abonnement stilzwijgend verlengd voor de periode van 1 jaar. Opzeggingen dienen onder vermelding van uw naam-, adres en woonplaatsgegevens, schriftelijk of per mail op finance@vastgoedjournaal.nl te worden doorgegeven aan WoningmarktNL, t.a.v. administratie, Hogeweg 19, 2042 GD Zandvoort. Vermeld s.v.p. hierbij "opzegging abonnement internetsite WoningmarktNL, Wij hechten veel waarde aan de reden van uw opzegging, wilt u de reden vermelden?

 

ALGEMENE VOORWAARDEN CONGRESSEN EN OPLEIDINGEN

Kosteloze annulering is mogelijk tot één week voor aanvang van het congres of opleiding. Daarna bent u het volledige factuurbedrag verschuldigd. Annulering kan per e-mail naar events@vastgoedjournaal.nl. Annuleert u in de week voor aanvang van de bijeenkomst of laat u niks van u horen dient u de nota te betalen en stellen wij u in de gelegenheid een event te bezoeken met een vergelijkbaar prijsniveau.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN VACATURES

Een vacature op Vastgoedjournaal.nl blijft een kwartaal lang online staan. Gebruikers van de vacatures kunnen hun account zelf beheren. Fouten die in de vacatures staan is Vastgoedjournaal niet aansprakelijk voor. Vastgoedjournaal is na het plaatsen van een vacature gerechtigd om deze zonder overleg met de klant te promoten via social media en in haar dagelijkse nieuwsbrief. De klant kan gedurende het kwartaal de vacature naar eigen inzicht beheren en offline halen. Indien Vastgoedjournaal fouten ziet staan in vacatures is zij gerechtigd om deze naar eigen inzicht aan te passen.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN BELEGGERSREGISTER

In het Beleggersregister worden de zoekprofielen van beleggers en ontwikkelaars kosteloos geregistreerd door de gebruikers zelf. Vastgoedjournaal.nl controleert elk profiel op juistheid echter is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het profiel.

Bedrijven en privé-personen die het Beleggersregister vrijwillig invullen kunnen aanbiedingen per mail en telefonisch van aanbieders van beleggingsobjecten krijgen. Vastgoedjournaal.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de aanbiedingen en communicatie die vragers en aanbieders met elkaar aan gaan. Indien de bedrijfsgegevens bij profielhouders onjuist zijn ingevuld is Vastgoedjournaal.nl BV gerechtigd om het profiel te verwijderen en of aan te passen.

Om de Beleggersprofielen in te zien dient u over een abonnement te beschikken. De kosten voor het jaarabonnement op het Beleggersregister is € 950,00 euro excl. BTW. Dit abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengt en kan 1 maand of eerder voor de verlengingsdatum kosteloos opgezegd worden. Zegt u het abonnement op later dan 1 maand van te voren dient u het volledige bedrag te voldoen.

Indien u een Beleggersprofiel wenst te verwijderen kunt u dit doen in uw persoonlijke beheeromgeving. Indien u geen toegang meer heeft kunt u ons bereiken via 023-743 49 09

 

ALGEMENE VOORWAARDEN BEDRIJVENREGISTER

Middels het Bedrijvenregister heeft u toegang tot de volledige database met bedrijfsgegevens van 1.700.000 bedrijven in Nederland. Om het Bedrijvenregister in te zien dient u over een abonnement te beschikken. De kosten voor het jaarabonnement op het Bedrijvenregister zijn € 950,00 excl. BTW. Dit abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd en kan minimaal één maand voor de verlengingsdatum kosteloos opgezegd worden. Zegt u het abonnement later dan één maand van tevoren af, dan dient u het volledige bedrag te voldoen.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN RETAILREGISTER

In het Retailregister worden de zoekprofielen van retailers kosteloos geregistreerd door de retailers zelf. Vastgoedjournaal.nl controleert elk profiel op juistheid, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud van het profiel.

Bedrijven en privépersonen die het Retailregister vrijwillig invullen kunnen aanbiedingen van winkelobjecten per mail en telefonisch krijgen. Vastgoedjournaal.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van de aanbiedingen en communicatie die vragers en aanbieders met elkaar aangaan. Indien de bedrijfsgegevens bij profielhouders onjuist zijn ingevuld is Vastgoedjournaal.nl BV gerechtigd om het profiel te verwijderen en of aan te passen.

Om de profielen in te zien dient u over een abonnement te beschikken. De kosten voor het jaarabonnement op het Retailregister zijn € 950,00 excl. BTW. Dit abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd en kan minimaal één maand voor de verlengingsdatum kosteloos opgezegd worden. Zegt u het abonnement op later dan één maand van tevoren af, dan dient u het volledige bedrag te voldoen.

Indien u een retailersprofiel wenst te verwijderen kunt u dit doen in uw persoonlijke beheeromgeving. Indien u geen toegang meer heeft kunt u ons bereiken via 023-743 49 09.