DWIRE viert feestje

De vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE) viert donderdag 6 september a.s. haar eerste lustrum met een zomers feest op het Scheveningse strand! Op het feest worden ruim 100 leden verwacht. 

Tijdens de vastgoedbeurs Provada in de zomer van 2007 starten vier enthousiaste dames - Marcia Schless, Anita Oerlemans, Machteld Kok en Petra Geerdink - een nieuwe netwerkorganisatie voor vrouwen in het vastgoed: DWIRE. Op de hightea om de oprichting van DWIRE te vieren waren zo'n 75 geïnteresseerde dames aanwezig. Inmiddels is DWIRE uitgegroeid tot een bloeiende en actieve vereniging met maar liefst 513 leden.Iedere vrouw die werkzaam is in het vastgoed is van harte welkom om lid te worden van DWIRE. Het ledenbestand van DWIRE is breed: van jonge talenten tot dames met tientallen jaren ervaring, van makelaars en projectontwikkelaars tot juristen en beleidsmedewerkers. Wat deze dames bindt is hun passie voor vastgoed en hun bereidheid om in een informele sfeer kennis en ervaring te delen. 

Elk jaar organiseert DWIRE een aantal goedbezochte activiteiten voor haar leden, variërend van een 'kijkje in de keuken' bij bijzondere bouwprojecten tot vakinhoudelijke lezingen, borrels en speeddates om te netwerken. Eén van de jaarlijks hoogtepunten is de verkiezing van de DWIRE Vastgoedvrouw van het jaar in november. Daarnaast is DWIRE vertegenwoordigd op de belangrijkste vastgoedbeurzen: de Provada in Amsterdam, de MIPIM in Cannes en de Expo Real in München. Bij haar activiteiten werkt DWIRE vaak samen met andere binnen- en buitenlandse organisaties, zoals het Urban Land Institute en de Industriële Groote Club.

In 2012 is DWIRE gestart met een mentorproject waarbij ervaren dames uit het vastgoed gekoppeld worden aan jonge talenten, met als doel die jonge talenten zoveel mogelijk te behouden voor de branche. De reacties van de deelneemsters zijn bijzonder positief: mentoren en mentees leren van elkaar en inspireren elkaar!

Onlangs heeft DWIRE een enquête onder haar leden gehouden om te polsen of de Vereniging nog steeds de juiste koers vaart. De enquête geeft aan dat DWIRE haar leden een mooie mix van inhoud en gezelligheid biedt. DWIRE is dus nog steeds op de goede weg, maar staat uiteraard open voor nieuwe initiatieven van de leden.

 

Ter ere van haar eerste lustrum lanceert DWIRE op 6 september haar vernieuwde website. DWIRE nodigt iedereen uit een kijkje te nemen op www.dwire.nl.



Reacties


Laatste nieuws