ASR verhuurt aan Durlinger Schoenen en De Tuinen in Oosterhout en Oss Utrecht

ASR Vastgoed Vermogensbeheer verhuurt aan Durlinger Schoenen en De Tuinen in Oosterhout en Oss Utrecht, 24 juli 2012 – ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst gesloten met Schoenenketen Durlinger en De Tuinen, de landelijke keten van gezondheidswinkels.

De Tuinen huurt vanaf 15 juli circa 250m² aan de Arendstraat 4 in Oosterhout. De Tuinen is een landelijke keten van natuurlijke drogisterijen. De winkels hebben een breed assortiment. Van geneesmiddelen en voedingssupplementen, tot thee, cadeauartikelen en natuurlijke verzorgingsproducten. Op 1 augustus opent De Tuinen de deuren van de winkel in Oosterhout.

In Oss aan de Heuvelstraat 3-5 huurt vanaf 1 augustus Durlinger Schoenen. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 200 m² op de begane grond met magazijnruimte op de verdiepingen. Durlinger opent medio september de deuren van de winkel in Oss.

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft namens het ASR Dutcht Prime Retail Fund bemiddeld bij de transacties. De Tuinen is vertegenwoordigd door HB Kroese Paternotte Makelaars. Durlinger Schoenen is vertegenwoordigd door RSP Makelaars.



Reacties


Laatste nieuws