B&B Lunchroom en Restaurant nieuwe huurders op Oosterdokeiland

MAB Development heeft op het Oosterdokseiland in Amsterdam twee nieuwe huurovereenkomsten gesloten met horeca bedrijven B&B lunchroom en restaurant VIEW. Beide ondernemingen vestigen zich in kavel 3 aan de Oosterdokskade, dat daarmee volledig is verhuurd.

B&B lunchroom (ca. 150 m²) opent naar verwachting eind 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging op de begane grond aan de Oosterdokskade. Voor B&B is het Oosterdokseiland de 5e lunchroom vestiging in Amsterdam. Naast de lunchrooms verzorgt het bedrijf catering in de vorm van bedrijfslunches.

VIEW (ca. 750 m², 250 zitplaatsen verdeeld over 2 ruimtes) ligt op de eerste verdieping en wordt een sfeervol restaurant met een donkere en warme uitstraling en een Aziatisch tintje. Het concept wordt een teppanyaki en grill restaurant waar de koks in het zicht aan het werk zijn en er komen lopende banden langs de tafels waar mensen zelf gerechten af kunnen nemen om aan tafel te grillen. De ontwikkelaar is in deze transacties bijgestaan door CBRE.

B&B en VIEW: onderdeel van Oosterdokseiland.
Op het Oosterdokseiland (ODE) in het hart van Amsterdam direct naast het Centraal Station, verrijst een nieuw stuk binnenstad. Een gebied met hoogwaardige en moderne architectuur. Het 225.000 m2 omvattende ODE geeft nieuw elan aan wonen, werken, cultuur, winkelen en verblijven op een prachtige plek in hartje Amsterdam.

Bijzondere functies op het Oosterdokseiland zijn onder meer het DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station, de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en het Conservatorium van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Zakelijke gebruikers gevestigd op het Oostersdokseiland zijn ondermeer Vodafone, Tom Tom en D.E. master blenders 1753.

Voor meer informatie: www.oosterdokseiland.nl

Ontwikkelaars van ODE zijn MAB Development en Meyer Bergman.



Reacties


Laatste nieuws