Nieuwe verbeteringen site Vastgoedjournaal + wat zit er aan te komen?

Vastgoedjournaal heeft nieuwe aanpassingen verricht aan haar site die meer gemak gaan opleveren voor onze abonnees. Zo is de module met de bijna 13.000 gebruikerstransacties zichtbaarder op de site gezet ter raadpleging maar ook voor partijen die transacties aan willen leveren. Om meer duidelijkheid te verschaffen waar Vastgoedjournaal voor staat en wie erachter zitten is een introductie opgenomen in de rubriek 'Wie zijn wij'. Nog deze zomer komt er een uitgebreide en gerubriceerde telefoonboek /adressengids van de vastgoedbranche op de site, deze service speciaal voor onze leden zal zo'n 6.000 vastgoedadressen bevatten. 

Een veel geraadpleegde vastgoednieuwssite als Vastgoedjournaal kan niet zonder permanent onderhoud omdat wij maximale serviceverlening aan onze abonnees belangrijk vinden. Zo zijn in de afgelopen maanden op veel vlakken kleine (technische) verbeteringen doorgevoerd. De grootste wijzigingen zijn rechtsboven de homepage aan te treffen die voor zichzelf spreken.

Vastgoedjournaal doet niet aan een zomerreces met minimale nieuwsvoorziening. De redactie blijft ook in de zomermaanden actief en zal het van belang zijnde vastgoednieuws doorlopend blijven melden en waar mogelijk van actueel commentaar voorzien. Ook zal het transactie-onderzoek - zowel beleggingen als gebruikerstransacties - worden gecontinueerd.

Per 1 september gaat de redactie van Vastgoedjournaal stevig uitbreiden. Wij zullen u dan ook verrassen met nieuwe en opmerkelijke artikelen.

Heeft u opmerkingen over onze site en nieuwsvoorziening of heeft u ideeën die u graag met ons wil delen? Wij horen die graag! Mail naar info@vastgoedjournaal.nl. U krijgt altijd een persoonlijke reactie.



Reacties


Laatste nieuws