Bespaar op leegstaand vastgoed: doe de gratis QuickScan van Prevenda

Vastgoedeigenaren die leegstaand vastgoed in hun portefeuille hebben kunnen zich veel meer kosten besparen dan zij denken. Leegstandsbeheerder Prevenda biedt deze eigenaren een gratis QuickScan aan om aan te tonen welke besparingen mogelijk zijn. Ook worden de mogelijkheden in kaart gebracht om nieuwe inkomsten te genereren.

Het in Nederland en België gevestigde Prevenda, welke zich met leegstandbeheer 2.0 richt op een nieuwe vorm van leegstandsbeheer, komt met deze kosteloze Quick Scan voor  (tijdelijke) leegstaand vastgoed. Met behulp van deze Quick Scan krijgen vastgoedeigenaren inzicht in de kostenstructuur zoals opstalverzekering en OZB en hoe zij hier (vaak eenvoudig) op kunnen besparen. Tevens worden de mogelijkheden in kaart gebracht tot het genereren van inkomsten uit het leegstaand vastgoed.

“Wij hebben al meerdere succesvolle adviezen verstrekt waarbij objecten met een kostenpost van ettelijke duizenden tot tienduizenden euro’s per maand ineens kostenneutraal kunnen worden beheerd. Er zijn echt veel mogelijkheden waar men vaak gewoon geen weet van heeft”, aldus drs. Angelo van Schaijk van Prevenda. “Bij objecten die te koop of te huur staan, geven wij bovendien adviezen om zo’n pand beter in de markt te zetten. Vaak zie je dat vastgoedeigenaren een beetje blindstaren op hun makelaar en het verkoopproces. Dat een pand inmiddels geheel is overwoekerd en absoluut niet meer verkoopklaar is, dat valt dan niet meer op. Een heldere blik en een oprecht advies houdt de zaak scherp. Je bereikt met een kleine investering vaak veel meer dan met een forse prijsverlaging.”

Om deze dienstverlening te promoten, houdt Prevenda een ludieke taartenactie: wie een QuickScan bij ons aanvraagt, krijgt een taart. Die wordt ook bezorgd als een afspraak wordt gemaakt met een van onze account managers. Alle informatie is te vinden op: www.prevenda.nl 



Reacties


Laatste nieuws