SBR lanceert ruim 35.000 pagina’s digitale kennis op online archief

SBR, hét kennisplatform voor de bouw, lanceert vandaag het SBR Kennis@rchief. In het SBR Kennis@rchief vindt u ruim 35.000 pagina’s digitale kennis. Dit uitgebreide digitale archief bevat namelijk scans van álle SBR-publicaties vanaf 1963 die niet meer te verkrijgen zijn via de SBR-webwinkel. Als kennisplatform voor de bouw beschikt SBR over een schat aan ervaring en materiaal. Om deze kennis voor iedereen toegankelijk te maken, zijn alle publicaties uit het SBR-archief nu gedigitaliseerd en op deze manier opnieuw beschikbaar.

Bent u bezig met een onderzoek, project of scriptie en op zoek naar specifieke bouwkennis over bijvoorbeeld voorheen toegepaste bouwtechnieken? Of naar die ene publicatie van tien of twintig jaar geleden? Bezoek dan het SBR Kennis@rchief. Naast handige en bruikbare kennis krijgt u door middel van het archief ook een prachtig beeld van de ontwikkeling van de bouw door de tijd heen. 

Download nu een gratis publicatie!

U kunt het archief raadplegen door middel van een losse download of een abonnement met onbeperkte toegang. Neem een kijkje en download nu gratis de publicatie ‘Het kan best anders in de bouw’ (1988)!  U kunt het SBR Kennis@rchief raadplegen via www.sbr.nl/kennisarchief .

 

 



Reacties


Laatste nieuws