Van Wijnen realiseert Passief Kantoor voor TRUMPF Nederland

Van Wijnen Eibergen B.V. is door TRUMPF Nederland B.V. geselecteerd als bouwteampartner. Samen realiseren ze de gloednieuwe, duurzame vestiging van TRUMPF op de Westermaat Campus in Hengelo. Vandaag werden op de PROVADA 2012 in de stand van Van Wijnen de handtekeningen gezet.

Het nieuwe kantoor van TRUMPF zal een hoge mate van duurzaamheid kennen. Zo is het nagenoeg passief , levensloopbestendig en vrij indeelbaar. Binnen het bouwteam bevindt Van Wijnen Eibergen zich in het gezelschap van BLM architecten Enschede, Lucassen Bouwconstructies uit  Hengelo en ingenieursbureau Dijkoraad Wiecherink uit Enschede.  Naar verwachting start de bouw medio september 2012 en neemt TRUMPF in het najaar van 2013 zijn intrek in het nieuwe pand.

Gerenommeerd. TRUMPF Nederland (onderdeel van de Duitse TRUMPF-groep) ontwikkelt industriële productietechnieken. Het bedrijf is nu nog gevestigd op Twentekanaal Noord, maar ruimtegebrek noopt tot de verhuizing. Het gerenommeerde architectenbureau Barkow Leibinger architecten uit Berlijn heeft, in samenwerking met BLM architecten, het ontwerp voor de nieuwe vestiging gemaakt. 



Reacties


Laatste nieuws