Jones Lang LaSalle van start met tweede editie Winning Workplace Award

Het officiële startsein voor de tweede editie van de Winning Workplace Award van Jones Lang LaSalle is vanmiddag gegeven op de Provada. Vanaf vandaag kunnen kantoorgebruikers zichzelf of andere kantoorgebruikers inschrijven voor de Winning Workplace Award via de vernieuwde website www.winningworkplace.nl.

Voorzitter van de jury Eric Martens, Directeur Advisory & Management Services van Jones Lang LaSalle, opende de inschrijving samen met Tjeu Verheijen, Project Manager 'The Changing Workplace' van Vodafone (winnaar van 2011) en jurylid voor de prijs van 2013.

De Winning Workplace Award is een tweejaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan de kantoorgebruiker die op de meest vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt, zoals Het Nieuwe Werken. Met deze prijs plaatst initiatiefnemer Jones Lang LaSalle de kantoorgebruikers in het centrum van de veranderingen op de kantorenmarkt. Hiermee draagt de vastgoedadviseur bij aan het inzicht bij marktpartijen én overheden dat Nederland een meer vraaggestuurd kantorenaanbod moet ontwikkelen.

Criteria

De jury, bestaande uit Monique Arkesteijn (voorzitter CoreNet Global Benelux), Tjeu Verheijen (concept & program manager Vodafone), Mark Slaman (directeur HR Nyenrode Business Universiteit) en Eric Martens (Head of Corporate Solutions Jones Lang LaSalle), beoordeelt de deelnemers op de volgende aspecten:

  • Werkplek en gebouw: de manier waarop invulling is gegeven aan ruimtegebruik, activiteit gerelateerde werkplekken, ICT-infrastructuur en -faciliteiten en duurzaamheid.
  • Locatie en omgeving: aanwezigheid van voorzieningen in de omgeving, de functiemix in de omgeving, multimodale bereikbaarheid en parkeervoorzieningen.
  • Samenwerking: de samenwerking met andere organisaties (eigenaren, omgevingsgebruikers, lokale overheden en andere) gericht op het ontwikkelen van een Winning Workplace.
  • HRM-beleid en cultuur: de mate waarin zelfstandigheid en vrijheid een plek krijgen bij de inrichting van werkplekken, de manier waarop wordt ingespeeld op de ‘multigenerational workforce’ en de relatie tussen de bedrijfsstrategie en werkplekinnovatie.

Winning Workplace Award 2013

Vanaf vandaag kunnen kantoorgebruikers zichzelf of andere kantoorgebruikers inschrijven voor de Winning Workplace Award. Een inschrijfformulier is te downloaden via de speciale website www.winningworkplace.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de voorwaarden. Nadat de jury alle inschrijvingen heeft getoetst aan de criteria, worden zes deelnemers genomineerd voor de volgende ronde. In deze ronde kan het publiek stemmen op de Winning Workplace die de voorkeur heeft. Na deze internetstemronde gaan de beste drie door naar de finale. Alle finalisten worden door de jury bezocht. De jury zal voor de Award van 2013 in het bijzonder zal letten op HRM- en cultuuraspecten van de innovatieve werkplekken. In maart 2013 wordt de winnaar van de Winning Workplace Award bekendgemaakt. 

 



Reacties


Laatste nieuws